• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. M.

04.04.2023

06:27

SUPRUGA POZNATOG TENISERA U SUZAMA! Nije mogla da se suzdrži kada je videla OVO! (FOTO/VIDEO)

Tanjug

Tenis

SUPRUGA POZNATOG TENISERA U SUZAMA! Nije mogla da se suzdrži kada je videla OVO! (FOTO/VIDEO)

Podeli vest

Slavni švajcarski teniser Rodžer Federer (41) rasplakao je suprugu Mirku i to na njen 45. rođendan!

Kako prenose italijanski mediji, Rodžer je poveo suprugu, njihovo četvoro dece, bliznakinje Milu i Šarlin (14) i blizance Lenija i Lea (9) i nekoliko prijatelja u Italiju.

Foto: Reuters/Justin Tallis

Uživaju u penziji: Rodžer i Mirka

S obzirom na to da je sa nekadašnjom teniserkom zajedno skoro 23 godine, bilo mu je teško da smisli originalan rođendanski poklon. Osvajač 20 grend slem titula je posle mnogo razmišljanja došao na ideju da suprugu povede u privatan obilazak Vatikanskog muzeja!

 

 

"Rodžer je priuštio svojoj supruzi ono što malo ko na svetu finansijski može - privatan obilazak Vatikanskog muzeja. Došli su sa decom u sedam ujutru i obilazili znamenitosti, a od lepote umetničkih dela Mirka se rasplakala. Imala je i tu čast da otvori Sikstinsku kapelu", piše Federika Koki, novinarka čuvenog italijanskog lista "Gazeta delo sport.

 

 

Rodžer se tokom posete Italiji susreo u jednom restoranu u Rimu sa slavnim glumcem Entonijem Hopkinsom.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija