• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.04.2023

21:22

PUKLA TIKVA! Rastali se MURATOGLU i RUNE!

reuters

Tenis

PUKLA TIKVA! Rastali se MURATOGLU i RUNE!

Podeli vest

Danski teniser Holger Rune raskinuo je saradnju sa Patrikom Muratogluom.

Više od šest meseci Patrik Muratoglu vodio je računa o karijeri Holgera Runea. Početak je obećavao, ali je na startu 2023. godine mladi Danac ušao u seriju loših rezultata što je dovelo do rastanka sa legendarnim francuskim teniserom. 

Prvobitno je planirano da Muratoglu tek tri meseca radi sa Runeom, ali je Francuz uspeo da unapredi igru talentovanog danskog tenisera te su saradnju nastavili. U tom periodu Rune je uspeo da se plasira među deset najboljih na ATP turu i osvoji svoju prvu masters titulu.

- Holger, uspešno smo završili našu misiju i okončali tu neverovatnu šestomesečnu avanturu, produživši naš prvobitni plan za tri meseca. Bilo je zadovoljstvo biti na tom putu sa tobom. Tvoja energija i entuzijazam je sve to učinili još posebnijim. Ne sumnjam u tvoju svetlu budućnost i to da ona nosi nove predivne stvari. Ostajem tvoj najaveći navijač i pratiću te posebno zajedno sa timom Muratoglu akademije - poručio je Patrik Muratoglu. 

Foto: reuters

Muratoglu je počeo da radi sa Runeom u oktobru, kada je sezonu zbog operacije nosa završila Simona Halep, čiji je Muratoglu prvi trener. Rumunka je nakon toga dobila dugoročnu suspenziju što je stvorilo prostora da Francuz ostane prvi trener Danca, ali je sada i zvanično došao kraj. 

Muratoglua više neće biti u stručnom štabu Runea, ali će nekolicina stručnjaka iz njegove teniske akademije ostati uz Danca. Majk Džejms, analitičar Muratogluove akademije i kondicioni trener Lapo Bečerini ostaju sa Dancem. Uz njih u stručnom štabu su majka Aneka i dugogodišnji trener Lars Kristensen. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)
Live TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)

Ekipa Informera nalazi se na Zejtinliku gde je otkrivena bista deda Đorđu, čuvaru srpskog groblja. Inicijativu je pokrenuo Informer i livnica "Jeremic".Otkrivanje biste je izazvalo veliko interesovanje u Solunu, gradski predstavnici tog grada su položili vence na njegov grob, a spomenik su svečano otkrili ministar odbrane Bratislav Gašić i ministar za rad, boračka i socijalna pitanja Nemanja Starović.

28.09.2024

11:09

Hronika

"Tu utehe nema": Mirjana je jedina preživela nesreću u Raškoj, njeni jauci kidaju dušu na komade
Hronika

"Tu utehe nema": Mirjana je jedina preživela nesreću u Raškoj, njeni jauci kidaju dušu na komade

Tragedija koja je zadesila porodicu Lazović i njihovu komšinicu Dijanu Kutlačić duboko je potresla zajednicu kod Raške. U prošlu subotu popodne, dok su se pripremali da krenu na sabor povodom praznika Mala Gospojina u manastir Studenica, doživeli su stravičnu saobraćajnu nesreću. Jedina preživela je Mirjana Lazović Bugarić, majka troje poginule dece i supruga Danijela.

28.09.2024

16:10

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija