• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.04.2023

21:08

Počela prodaja karata za Srpska open turnir

Tenis

Počela prodaja karata za Srpska open turnir

Podeli vest

U susret teniskom spektaklu u Banjaluci – Srpska Open turniru, koji se održava od 16.do 23.aprila u Parku Mladen Stojanović, počela je prodaja karata.

U nedelju, 16.aprila na dan kvalifikacija ulaz će biti slobodan, pa će ljubitelji belog sporta moći da uživaju u mečevima, ali i da vide i najbolje tenisere na svetu kako treniraju.

Za sve one koji žele da budu deo ovog jedinstvenog događaja u ponudi su dva tipa karata - ulaznica za Centralni teren, sa kojom će imati pristup i ostalim terenima za mečeve – Grandstand i Court1, kao i FAN zoni, kao i posebna ulaznica za FAN zonu, koja će omogućiti i pristup terenima za mečeve – Grandstand i Court1.

Ulaznice za prvi dan biće 13 BAM (750 dinara), za drugi dan 17 i 26 BAM (1000 i 1500 dinara), dok će za sredu 19. i četvrtak 20.aprila biti 34 i 43 BAM (2000 i 2500 dinara). Za mečeve u petak, 21.aprila potrebno je izdvojiti 43 i 51 BAM (2500, odnosno 3000 dinara), za polufinala 51 i 60 BAM (3000 i 3500 dinara) i finale 68 i 77 BAM (4000 i 4500 dinara).

Karte će biti dostupne za kupovinu za svaki pojedinačni dan. 

Studenti koji prilikom kupovine karte na prodajnom mestu pokažu indeks na uvid imaće popust od 20% odsto, dok će popust od 30% biti omogućen i deci koja imaju manje od 10 godina, uz pokazanu đačku knjižicu. Ulaz u FAN zonu za decu ispod 10 godina biće besplatan. Deci ispod 5 godina starosti biće dozvoljen samo ulazak u FAN zonu, dok je deci od 5 do 12 godina dozvoljen ulazak na mečeve uz adekvatnu ulaznicu i pratnju roditelja.

U ponudi će biti i VIP ulaznice. U VIP ložama obezbeđeno je šest mesta i karte se kupuju za celu ložu, bez mogućnosti kupovine pojedinačnih mesta u jednoj loži.

Ulaznice mogu da se kupe na sajtu www.srpskaopen.org, ili na prodajnom mestu u Banjaluci – Stars & More agencija, Jevrejska 6, kao i putem prodajne mreže Tickets.rs u Srbiji.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

Ono što NATO nije uspeo bombama, postigao je novcem, propagandom i domaćim izdajnicima! Miloševićev istorijski govor danas izgleda jezivo koliko istinito! (VIDEO)
Live TV

Ono što NATO nije uspeo bombama, postigao je novcem, propagandom i domaćim izdajnicima! Miloševićev istorijski govor danas izgleda jezivo koliko istinito! (VIDEO)

Ako postoji istorijski momenat kao prekretnica u istoriji jedne države, to je bio 5. oktobar. Slobodan Milošević se putem državne televizije obratio naciji. Nakon 5. oktobra okrenuta je nova stranica politike Srbije. 24 godine kasnije nameće se pitanje da li nam je trebao taj 5. oktobar! Na ovu temu u "Info jutru" govorili su advokat Dragoljub Tomašević, Aleksandar Jerković iz pokreta "Nema nazad, iza je Srbija" i bivši načelnik odeljenja za krvne delikte Žarko Popović.

05.10.2024

10:55

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)
Kultura

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)

U prepunoj sali Kolarčeve zadužbine u Beogradu, sinoć je predstavljena knjiga "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" autora prof. Dragoslava Ćetkovića u izdanju Obeležja plus i Fondacije Braća Karić a u prisustvu Njegovog Preosveštenstva Episkopa novobrdskog g. Ilariona, vikara Patrijarha srpskog g. Porfirija, mnogobrojnih uglednih zvanica, predstavnika srpskih kulturnih i javnih institucija, predstavnika medija i znamenitih građana Kosova i Metohije.

05.10.2024

14:12

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija