• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.04.2023

16:24

NIŠTA OD MONTE KARLA! Srbin ELIMINISAN u kvalifikacijama!

reuters

Tenis

NIŠTA OD MONTE KARLA! Srbin ELIMINISAN u kvalifikacijama!

Podeli vest

Srpski teniser Dušan Lajović eliminisan je u poslednjem kolu kvalifikacija za Monte Karlo.

Kraj za još jednog Srbina u Monte Karlu. Nakon što je u poslednjem kolu kvalifikacija eliminisan Filip Krajinović, ni Dušan Lajović nije uspeo da obezbedi mesto u glavnom žrebu. Srpski teniser poražen je u finalu od Uga Umbera sa 1:2 (2:6, 6:3, 6:4). 

Srpski teniser sjajno je otvorio meč i poveo sa 1:0 u setovima. Delovalo je da Umber neće uspeto da dođe do preokreta budući da je Lajović igrao izuzetno tokom prvih pola sata, ali se u naredna dva seta sve raspalo. 

Foto: Tanjug/AP

Lajović je napravio brejk na startu drugog seta, imao je otvoren put do pobede, ali je Ugo Umber uspeo da uzvrati istom merom, a do kraja seta dođe i do drugog brejka kojim je poravnao rezultat na 1:1. 

Igra Dušana Lajovića potpuno se raspala u trećem setu, igralo se u istom ritmu do šestog gema kada je Umber stigao do prve brejk lopte koju je odmah iskoristio i rešio pitanje pobednika. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

Vesić: Do kraja novembra tunel "Munjino brdo" biće potpuno prokopan
Društvo

Vesić: Do kraja novembra tunel "Munjino brdo" biće potpuno prokopan

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić najavio je danas da će, prema obećanju izvođača, 15. oktobra biti završeno iskopavanje desne cevi u tunelu “Munjino brdo” na poslednjoj deonici autoputa između Pakovraća i Požege, a 23. novembra na levoj cevi čime će taj tunel kompletno biti prokopan.

01.09.2024

13:21

TV

Keba zbog alimentacije završio na sudu u Strazburu! Ljiljana Jevremović: Rekao mi je da neće da leči bolesno dete! (VIDEO)
Live TV

Keba zbog alimentacije završio na sudu u Strazburu! Ljiljana Jevremović: Rekao mi je da neće da leči bolesno dete! (VIDEO)

Dragan Kojić Keba je imao sudski spor za utvrđivanje očinstva njegovog deteta, koje nije hteo da prizna. Taj incident pokreće pitanje o alimentaciji i svim sudskim procesima o starateljstvu, a na to su odgovorile su gošće Vikend info jutra, Ljiljana Jevremović, tekstopisac, advokat Tamara Nemčev Džinić i socijalna radnica Biserka Jakovljević.

01.09.2024

13:08

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Nemački dan odluke za Šolca, ali i Putin čeka!
Planeta

Nemački dan odluke za Šolca, ali i Putin čeka!

Građani dve pokrajine na istoku Nemačke, Tiringije i Saksonije, danas izlaze na izbore, a prema medijskim prognozama ekstremno desničarska Alternativa za Nemačku (AfD) je na putu da odnese ubedljivu pobedu.

01.09.2024

14:08

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija