• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.04.2023

14:36

SRBIN PORAŽEN NA STARTU MONTE KARLA! Dušan pakuje kofere!

Tanjug/AP

Tenis

SRBIN PORAŽEN NA STARTU MONTE KARLA! Dušan pakuje kofere!

Podeli vest

Srpski teniser Dušan Lajović poražen je na startu mastersa u Monte Karlu od Australijanca Alekseja Popirina sa 2:0 (7:6, 6:3)

Dušan Lajović koji je u ovom momentu 65. igrač sveta, poražen je od 95. tenisera na planeti.

Srbin je u glavni žreb ušao kao "laki luzer" i nije uspeo da potvrdi ulogu favorita.

Foto: reuters

 

Bilo je uzbudljivo u prvom setu,  u kojem nije viđena nijedna šansa za brejk. Ipak, Popirin je bio taj koji je nastavio odlično da servira u taj-brejku. Poveo je sa 3:0, potom izgubio jedan poen, pa onda vezao još četiri za 1:0 u setovima.

Lajović se mučio na svoj servis i već u prvom svom gemu u drugom setu spasio je pet brejk lopti, ali je Poporin vezao tri gema i rutinski priveo meč kraju.

Popirina u narednoj rundi čeka Nikolas Jari.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija