• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.04.2023

10:09

RAZJARENI ITALIJAN ČEKA NOVAKA! Jednom je umalo deklasirao Srbina, a OVU stvar Noletu nikada neće zaboraviti...

EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

Tenis

RAZJARENI ITALIJAN ČEKA NOVAKA! Jednom je umalo deklasirao Srbina, a OVU stvar Noletu nikada neće zaboraviti...

Podeli vest

Najbolji teniser sveta, Novak Đoković, igraće u osmini finala Monte Karla protiv Italijana Lorenca Musetija. Meč će početi oko 15:00, a njegov tok možete da pratiti na našem portalu.

Današnji rival Novaka Đokovića  je 21. teniser sveta Lorenco Museti, koji je bez izgubljenog gema pobedio zemljaka Luku Nardija.

Srbin i Italijan su se do sada sastajali tri puta, a svaki put je naš as slavio. 

Foto: Reuters

 

Mnogi ljubitelji tenisa pamte njihov prvi susret u osmini finala Rolan garosa (2021.godine), kada je Museti na veliko iznenađenje poveo 2:0 i dobio veliki nalet samopouzdanja.  Ipak, Novak je zaigrao kao u transu, izjednačio na 2:2 sa tek jednim dozvoljenim gemom. Museti je u petom setu i pri 4:0 za Novaka predao meč.

Nakon toga, Nole ga je lako savladavao na mastersima u Dubaiju i Parizu prethodne godine. Inače, momak koji dolazi iz Karare, pre dve godine  shvatio je koliko je Novak veliki čovek. Naime, čelnici škole nisu imali nameru da mu popuste zbog karijere, tada nije mogao da igra ni u Haleu ni u Kvinsu, a zbog protokola koji se ticao pandemije bilo je pitanje kako će stići i na Vimbldon. A onda je prema pisanjiu italijanskog sajta "Ubitenis" tu uskočio Novak Đoković!

Museti nije smeo  da ima nijednog kovid pozitivnog pacijenta na letu da se ne bi vratio u karantin, a pošto je mogao da leti u London tek 23. juna, ne bi imao kada da "odleži" karantinske dve nedelje. Pojavio se Novak koji je mladom Musetiju ponudio svoj privatni avion koji bi odleteo sa Musetijem i njegovim trenerom Simoneom Tatarinijem u Italiju i vratio ih na Vimbldon! To mu Lorenco nikad neće zaboraviti!

Foto: reuters

 

Ne zna se još uvek najtačnije kada će igrači izaći na teren, pošto njihov meč zavisi i od ranijih duela između Cicipasa i Jarija, odnosno između Hurkača i Sinera. Prvi će na teren Poljak i Italijan, potom Grk i Čileanac, a posle njih na teren izlaze Đoković i Museti, čiji duel možete da pratite na našem portalu iz časa u čas, a direktan prenos je omogućen na Sport klubu 1.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija