• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.04.2023

14:38

ĐOKOVIĆ NAPRAVIO ŠOU! Izašao na binu prerušen u poznatog repera

Reuters

Tenis

ĐOKOVIĆ NAPRAVIO ŠOU! Izašao na binu prerušen u poznatog repera

Podeli vest

Novak Đoković zabavlja masu gde god da se pojavi. Najbolji teniser sveta zapalio je sve prisutne u Monte Karlu, pošto je izašao na binu jednog poznatog kluba prerušen u repera Snup Doga.

U sredu veče organizatori turnira u Monte Karlu upriličili su zabavu za sve učesnike turnira, a Srbin je bio najveseliji. 

Foto: Instagram

Đoković kao Snup Dog

On se pojavio na bini, kad je počela pesma koju izvodi Snup Dog sa Dr. Dreom, "The next episode". Obukao se upravo kao Snup Dog i počeo da repuje. Sfvi prisutni su bili iznenađeni i lepo su prihvatili Novakov nastup. Đuskali su sa njim i smejali se, a ubrzo su mu se pridružili na bini. 

Đoković je poznat kao veliki zabavljač i obično je pravio šou gde god bi se pojavio. Pre nekoliko dana privukao je pažnju prisutnih i na zabavi pred početak Mastersa u Monte Karlu.

Najpre je imitirao Danila Medvedeva, tačnije njegov ritern, a onda je predao reket sinu Stefanu. Đoković junior je igrao tenis, a tata je sa kolegom Sinerom skupljao loptice.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje
Društvo

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje

Zbog energetske krize, Vlada je cene struje i gasa držala pod kontrolom. Od maja cena se formira na tržištu i stekli su se uslovi za pojeftinjenje za privredu - struje za više od 20 odsto, a gasa 15 procenata. Za domaćinstva cene ostaju iste, a u EPS-u i "Srbijagasu" kažu da do kraja godine neće biti ni poskupljenja, piše RTS.

19.04.2024

09:15

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija