• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

14.04.2023

06:45

DA LI NOVAK MORA DA BRINE? Evo koliko će poraz uticati na njegovo mesto na ATP listi!

REUTERS/Eric Gaillard

Tenis

DA LI NOVAK MORA DA BRINE? Evo koliko će poraz uticati na njegovo mesto na ATP listi!

Podeli vest

Najbolji teniser planete, Novak Đoković izgubio je u osmini finala Monte Karla šokantno od Lorenza Musetija, međutim za sada ne treba da brine za svoju prvu poziciju na ATP listi.

Pošto je Đoković poražen prethodne godine još u drugom kolu ovog istog turnira od Alehandra Davidoviča-Fokine, Novak je ovim porazom samo otišao u plus, pošto je dogurao jednu rundu dalje, tako da će ponedeljka imati 7.240 bodova na ATP listi.

Kao što je poznato, Karlos Alkaraz ove nedelje nije igrao u Monte Karlu, tako da je izgubio 10 za sledeću ATP listu.

Foto: EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

Novak Đoković

ve nedelje nema nigde, pa je on izgubio 10 bodova za sledeću ATP listu, a dobra vest za Đokovića je da je i Kasper Rud ispao u istoj rundi.

U igri su još Danil Medvedev, koji bi titulom mogao da dođe do 6.060 bodova, što je skoro 1.200 manje od Novaka, a u slučaju da trofej odnese Stefanos Cicipas, Grk bi se popeo na 5.770 bodova.

Sledeće za Novaka je turnir u Banjaluci koji startuje od sledećeg ponedeljka.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)
Live TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)

Gosti "Rata uživo" bili su politikolog Andreja Lović i Mladen Duvnjak iz organizacije "Srbi za Trampa". Govorili su, između ostalog, o predstojećim izborima u Sjedinjenim Američkim Državama, kao i o potencijalnim posledicama koje će njihov ishod imati na Evropu i NATO pakt. Takođe, komentarisali su i političku situaciju u Americi i Nemačkoj.

30.08.2024

22:32

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija