• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.04.2023

13:06

NOVI TENISKI RAT! MI NISMO PRIJATELJI IAKO ON KAŽE DA JESMO! Medvedev zagrmeo zbog Zvereva! NEKA SE POGLEDA U OGLEDALO!

Tanjug/AP

Tenis

NOVI TENISKI RAT! MI NISMO PRIJATELJI IAKO ON KAŽE DA JESMO! Medvedev zagrmeo zbog Zvereva! NEKA SE POGLEDA U OGLEDALO!

Podeli vest

Nije ostao dužan ruski teniser Danil Medvedev svom kolegi iz Nemačke Aleksandru Zverevu, koji ga je optužio da nije bio fer tokom meča trećeg kola Mastersa u Monte Karlu.

Nemac Aleksandar Zverev je posle poraza optužio Rusa da je pokušavao da ga izbaci iz ritma odlaskom u toalet, što je Medvedeva i te kako uvredilo, pa je opleo po njemu:

- Mogu da kažem da sam prijatelj sa nekih 90 igrača na turu, sa još 50 možda ne prijatelj, ali imam odličan odnos. Loše se osećam kada se nešto desi na terenu i ne ponesem se u duhu fer pleja, znam da se i to nekad desi! Već su mi petorica igrača prišli u svlačionici i rekli: ‘Zašto si tako nefer, haha?’ Kad Saša izgubi, možemo da nađemo 25 intervjua u kojima govori čudne stvari. Tu su momci poput Kaspera, Andreja, Karena, zatim Dijega – sa njim sam imao svađu na ATP kupu, pogrešio sam i verovatno nemaju tako lepo mišljenje o meni kao pre toga, a žao mi je, jer je Dijego fin i korektan. Ali Saša nije u kategoriji kao ti momci, kada on kaže da je neko nefer, pomisliš: "OK, super, pogledaj se u ogledalo" - kaže ljuti Medvedev.

Foto: USA Today

 

Želeo je Rus jednom zasvagda da pojasni kako nije prijatelj sa Zverevim.

- Samo ću još reći da nikad nismo bili bliski prijatelji, možda jedino kao juniori. To samo on, u svojim govorima na ceremonijama spominje da je bio prijatelj sa mnom i sa mojom ženom, što definitivno već dugo nije slučaj - poručio je Medvedev, koji je završio svoje učešće u Monaku nakon što je bolji od njega bio Holger Rune.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Hitno! Brajen javlja: NATO raspoređuje trupe u Ukrajinu! Počelo ono čega se ceo svet plašio: U uniformama su, nose zastave...
NIJE DOBRO

Hitno! Brajen javlja: NATO raspoređuje trupe u Ukrajinu! Počelo ono čega se ceo svet plašio: U uniformama su, nose zastave...

NATO je počeo da raspoređuje borbene trupe na ukrajinsko ratište. Vojnici su u uniformama i uglavnom koncentrisani u zapadnom delu zemlje, ima ih i na istoku, tik uz borbe na frontu. Vojska iz Poljske, Francuske, Velike Britanije, Finske i drugih članica NATO od 25. aprila pristiže u Ukrajinu. Ove trupe nisu plaćenici. Na uniformama nose zastave svojih zemalja. Ove tvrdnje Stefana Brajena, koji je obavljao posao visokog izvršnog direktora u američkoj proizvodnji naoružanja, a bio je angažovan i u izvršnim i zakonodavnim nivoima američke vlade, objavljuje „Vepons end stratedži“.

27.04.2024

22:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija