• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.04.2023

13:07

TOTALNA LUDNICA U BANJALUCI ZBOG ĐOKOVIĆA! Novak odradio trening, navijači ga prate u stopu, jure ga klinci... (VIDEO/FOTO)

REUTERS/Eric Gaillard

Tenis

TOTALNA LUDNICA U BANJALUCI ZBOG ĐOKOVIĆA! Novak odradio trening, navijači ga prate u stopu, jure ga klinci... (VIDEO/FOTO)

Podeli vest

Najbolji teniser sveta Novak Đoković odradio je prvi trening u Banjaluci uoči početka takmičenja na Srpska openu.

Novak Đoković je u nedelju stigao u Banjaluku, a dočekao ga je veliki broj navaijača, koje je pozvao da u velikom broju dođu na Srpska open i da uživaju u teniskom spektaklu.

Srpski teniser je u ponedeljak odradio trening, koji je pratio veliki broj navijača. Kada su klinci ugledali u kompleksu prvog tenisera sveta, jurili su ga kako bi dobili autogram. Milorad Dodik, predsednik Republike Srpske, dočekao je Đokovića, sa kojim se srdačno pozdravio.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Srpska Open (@srpskaopen)

 

 

 

 

 

Đoković je u prvom kolu slobodan, dok se u drugom sastaje sa pobednikom meča između Francuza Luke Van Eša i Švajcarca Stena Vavrinke. Taj susret je na rasporedu verovatno u sredu, a termin će biti naknadno utvrđen.

Titulu od prošle godine sa Srbija opena brani Rus Andrej Rubljov koji u Banjaluku dolazi nakon što je trijumfovao u Monte Karlu i osvojio prvi masters u karijeri.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija