• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.04.2023

16:20

NOVAK DOBIO RIVALA! Evo s kim igra KRALJ TENISA na startu Srpska opena!

EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

Tenis

NOVAK DOBIO RIVALA! Evo s kim igra KRALJ TENISA na startu Srpska opena!

Podeli vest

Novak Đoković je dobio rivala u 2. kolu Srpska Opena.

Francuz Luka Van Eš je iznenadio Stena Vavrinku posle preokreta ide na crtu svetskom teniseru broj 1. 

Trenutno 84. igrač sveta je slavio posle vremena igre, a po setovima je bilo 1:6, 7:6, 6:4.

Eš i Novak Đoković se do sada nisu sastajali, pa će tako imati premijeru u Banjaluci.

Meč između Vavrinke i Van Eša trajao je dva sata i 44 minuta. Švajcarski teniser je dobio prvi set rezultatom 6:1.

U drugom setu igralo se gem za gem, a pobednik ovog dela meča odlučen je u taj-brejku, koji je pripao mladom francuskom teniseru rezultatom 7:4.

Vavrinka je poveo 3:1 u trećem setu, ali je Van Eš preokretom stigao do pobede. Meč između Đokovića i Van Eša je na programu u sredu. Srpska open igra se za nagradni fond od 562.815 evra.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Na čelu države imamo čoveka koji se domaćinski ophodi prema svemu! Postajemo jedan razvojni i društveni epicentar ovog dela sveta! (VIDEO)
Live TV

Na čelu države imamo čoveka koji se domaćinski ophodi prema svemu! Postajemo jedan razvojni i društveni epicentar ovog dela sveta! (VIDEO)

Slobodan Dimitrijević iz Srpsko-ruskog pokreta, Boško Vasiljević, analitičar i Andrijana Arnautović iz Srpske radikalne stranke gostovali su u specijalnom programu Informer TV. Govorili su o današnjem obraćanju predsednika Srbije Aleksandra Vučića tokom kog je, između ostalog, pričao o eksploataciji litijuma u našoj zemlji.

24.06.2024

21:08

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija