• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.04.2023

06:53

NOLE, DA LI SI PROBAO SPECIJALITET BANJALUKE? Neću to doživeti!

ATAIMAGES

Tenis

NOLE, DA LI SI PROBAO SPECIJALITET BANJALUKE? Neću to doživeti!

Podeli vest

Najbolji teniser sveta Novak Đoković stigao je u Banjaluku, ali je morao da razočara domaćine, jer neće probati tamošnje specijalitete.

Nole nije dobro počeo sezonu na šljaci, poražen je u trećem kolu Monte Karla, ali šansu da popravni imaće na Srpska openu.

Startovao je turnir u Banjaluci -"Srpska open", koji je morao biti prebačen iz Beograda u Banjaluku, jer prestonica Srbije želi da se pripremi i konkuriše za turnir serije "500". Očekivano, Novak Đoković je u centru pažnje. 

Foto: ATAIMAGES

 

Bilo je zabavno tokom konferencije za medije, Nole je imao vremena i strpljenja za sve predstavnike medija. Bilo je i opuštenijih pitanja, a jedno je postavio novinar Glasa Srpske,  interesovalo ga je da li je Novak stigao da proba neke banjalučke specijalitete. 

Pošto su specijaliteti uglavnom od mesa, Nole se nesmejao i rekao da je to bilo ranije, kada je jeo meso, pošto su banjalučki specijaliteti vezani za meso, koje on više ne jede.

- Teško, to možda u prošlom životu, kada sam jeo meso, pošto ja meso više ne jedem. Banjalučki specijalitet su uglavnom bazirani na mesu, tako da verovatno neću to doživeti - rekao je Nole.

Prvi tenis sveta pohvalio je domaćine, zadovoljan je hranom u hotelu.

- Kada je hrana u pitanju, veoma sam zadovoljan, i u hotelu i ovde gde jedem, svi su toliko ljubazni i to je najlepši utisak. Ljudi su gostoljubivi, uzbuđeni što sam i sam ovde i ostali teniseri i žele da ostave najlepši utisak na sve goste, a ja se osećam najmanje kao gost, već kao kod kuće, to je ono što želim i da ostane najjači utisak ove nedelje - istakao je Đoković.

Foto: ATAIMAGES

 

Novak je u prvom kolu slobodan kao prvi nosilac, a rival u drugom kolu biće mu Luka van Aš, koji je sa 2:1 savladao Stena Vavrinku.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)
Kultura

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)

Nakon izuzetno uspešnih samostalnih i grupnih izložbi širom Evrope i regiona mladi, ali već afirmisani, slikar Marko Kusmuk svoj novi opus predstavlja beogradskoj publici na velikoj samostalnoj izložbi "Anatomija zvuka" u Salonu Muzeja grada Beograda. Na izložbi, koja će biti otvorena do 28. jula, predstavljeno je 65 slika, a umetnik je izložio i svoju prvu skulpturu.

06.07.2024

17:48

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija