• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

22.04.2023

23:33

NIJE DOBRO! Nadalov stric otkrio detalje o Rafinoj kondiciji!

reuters

Tenis

NIJE DOBRO! Nadalov stric otkrio detalje o Rafinoj kondiciji!

Podeli vest

Stric i nekadašnji trener Rafaela Nadala, Toni dao je izjavu o trenutnom stanju španskog asa.

On je u razgovoru za Radio Monte Karlo izrazio nadu da će se teniser sa Majorke oporaviti do početka drugog grend slema sezone.

- Razgovarao sam sa njim u subotu. Vratiće se jedino ako je u dobroj kondiciji, na sto odsto. U suprotnom, zna da neće biti dobro za njega. Australijan open je igrao a da nije bio na vrhuncu. Mislim da mu je želja da ima dobar osećaj dok igra - kaže Toni.

Foto: reuters

Toni je dodao da treba biti strpljiv sa ovom povredom i da ne bi trebalo žuriti sa povratkom na teren.

- Rekao je da želi da dođe na Rolan Garos sa gomilom samopouzdanja i u dobroj kondiciji. Za sada, moraćemo da sačekamo. Ipak, i dalje mu je u glavi to da pokuša da tamo pobedi još jednom - zaključio je iskusni stručnjak.

Nadal nije igrao od početka godine kada je na Australijan Openu ispao u drugom kolu.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)
Live TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)

Gosti "Rata uživo" bili su politikolog Andreja Lović i Mladen Duvnjak iz organizacije "Srbi za Trampa". Govorili su, između ostalog, o predstojećim izborima u Sjedinjenim Američkim Državama, kao i o potencijalnim posledicama koje će njihov ishod imati na Evropu i NATO pakt. Takođe, komentarisali su i političku situaciju u Americi i Nemačkoj.

30.08.2024

22:32

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija