• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.04.2023

09:23

ĐOKOVIĆ ODLUKOM PRESTRAVIO NAVIJAČE! Odmah se javio Amerikanac!

Starsportphoto

Tenis

ĐOKOVIĆ ODLUKOM PRESTRAVIO NAVIJAČE! Odmah se javio Amerikanac!

Podeli vest

Najbolji teniser planete Novak Đoković očajno je počeo sezonu na šljaci, nije briljirao u Monte Karlu i na Srpska openu, a propustiće masters u Madridu.

Zabrinuo je svoje navijače najbolji srpski teniser, ali ne i Patrika Mekinroa. Teniski analitičar i brat nekadašnjeg velikog asa Džona Mekinroa ne veruje da će loši rezultati uticati na Novaka tokom takmičenja na Rolan Garosu. 

- Đoković će probati da igra na što više mečeva. Očito je zabrinut samo zbog jedne stvari, a to je Rolan Garos i činjenica da bude potpuno spreman za taj turnir. Ja verujem da će biti apsolutno spreman za taj grend slem - smatra Mekinro.

Foto: printscreen

Patrik Mekinro

Očekuje da Nadal uprkos svom renkingu  bude prvi ili drugi nosilac u Parizu.

- Rafa je pao petnaestak mesta na listi. To će sada biti druga interesantna stvar. Francuski Teniski savez je onaj koji određuje žreb i nosioce i uvek su radili po pravilima, po renkingu. Kad su Nadal i Đoković igrali četvrtfinale, nije mi se to uopšte svidelo, ali oni to svakako neće da promene.

Foto: Starsportphoto

 

Ono što sve posebno brine je povreda Novaka Đokovića. On je povredio lakat tokom treninga sa Mateom Beretinijem, pred turnir u Monte Karlu. 

Videlo se u Monaku i Banjaluci da Novak nije spreman 100 odsto, da ne može da igra na vrhunskom nivou, mada je on uveravao da će biti spreman za Srpska open. Potom je sve iznenadio i odustao od Madrida. U prestonici Španije je branio polufinale u kom ga je lani eliminisao Karlos Alkaraz, ali neće izgubiti mesto na vrhu ATP liste do Rima.

Novak trenutno je igra najbolji tenis, toga je svestan,  kaže da će polako tempirati formu za Rolan Garos.

- Za Rolan Garos, to nije tajna, za to se trenira. Tako je bilo i prošle sezone, spor početak i dobra igra u završnici šljakaške sezone.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Doca

pre 1 godinu

Mora sina da vodi na košarku. Kakav vaš tenis.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija