• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

23.04.2023

17:09

NIJE BILO LAKO, HVALA VAM ŠTO STE UVEK BILI UZ MENE! Emotivna poruka Dušana Lajovića posle velikog trijumfa!

Starsportphoto

Tenis

NIJE BILO LAKO, HVALA VAM ŠTO STE UVEK BILI UZ MENE! Emotivna poruka Dušana Lajovića posle velikog trijumfa!

Podeli vest

Srpski teniser Dušan Lajović osvojio titulu na Srpska Openu.

Srbin je u finalu savladao šestog tenisera sveta Andreja Rubljova rezultatom 6:3, 4:6, 6:4 i tako je osvojio drugu titulu u karijeri.

Odmah nakon meča, Dušan Lajović je pričao o svom rivalu Andreju Rubljovu.

- Uživao sam u meču. Jako sam dobar priajtelj sa Andrejom, nije lako igrati pod takvim okolnostima. Želim sve najbolje u karijeri njemu i njegovom timu - rekao je Lajović.

Zatim se zahvalio svim ljudima koji su bili deo turnira, ali i svom timu.

- Pre svega zahvalio bi se skupljačima loptica, linijskim sudijama, svima u organzicaiji i ljudima u Banjaluci koji su nam omogućili da uživamo ovde. Želim da se i zahvalim publici što je došla u ovolikom broju,bez vas ne bi osvojio ovaj trofej.  Želim da se zahvalim i direktoru Đorđu, ovo je jedan od bolje organizovanih turnira iz serije 250. Na kraju želim da se zahvalim svim ljudima u mom boksu, bili su tu kad je teško, ali prošle godine nije bilo lako, hvala što su tu uz mene - završio je Lajović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Rezolucija o Jasenovcu ne sme proći u Crnoj Gori jer ljuti Hrvate! Zagreb preti Podgorici odmazdom! Šta će sad Spajić i Milatović?!
Besramno!

Rezolucija o Jasenovcu ne sme proći u Crnoj Gori jer ljuti Hrvate! Zagreb preti Podgorici odmazdom! Šta će sad Spajić i Milatović?!

Crnogorski parlament raspravljaće o predlogu rezolucije o genocidu u Jasenovcu tek krajem juna, tj. za mesec dana, iako je debata po planu trebalo da bude na dnevnom redu ovih dana. U međuvremenu, DPS "ražalovanog" Mila Đukanovića zahteva da se rezolucija momentalno povuče jer ljuti Hrvate, tačnije ruši dobre odnose sa jednom od država članica Evropske unije i dovodi u pitanje proces EU integracija. Istovremeno, zvanični Zagreb preti Podgorici odmazdom ako se usudi da raspravlja masakru 700.000 ljudi, uglavnom Srba, u ustaškom logoru Jasenovac!

31.05.2024

21:06

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak
Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak

Kad god se nešto dogodi u Kremnima, rodnom mestu proroka Tarabića, većina ljudi je sklona da to tumači s dozom misterije...Česta grmljavina, sevanje munja, pa sinoć grom koji je udario u zgradu u centru sela, mnogima je uterao strah u kosti.

31.05.2024

17:31