• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.04.2023

13:14

UKRAJINKA NAPRAVILA FRKU U MADRIDU! Svi bruje o njenom potezu! (VIDEO)

reuters

Tenis

UKRAJINKA NAPRAVILA FRKU U MADRIDU! Svi bruje o njenom potezu! (VIDEO)

Podeli vest

Ukrajinska teniserka Elina Svitolina je posle poraza od Beloruskinje Aleksandre Sasnovič u prvom kolu turnira u Madridu (6:4, 7:5) napravila je skandal.

Elina smatra da ruski i beloruski sportisti ne treba da se takmiče sa ostalima, pa se u Madridu nije pozdravila sa protivnicom. 

Kada je prišla mreži pružila je ruku sudiji u stolici, a  ignorisala se Sasnovič koja je na drugoj strani mreže očekivala pozdrav. Međutim, nije ga dočekala.

 

 

 

Supruga iskusnog Francuza Gaela Monfisa nije se takmičala više od godinu dana, zbog trudnoće, a ne briljira na povratku. Pobedila je samo jedan od prvih pet susreta i to na ne preterano atraktivnom čelendžeru gde je želela da testira svoju formu. Svitolina je trenutno 1.088. teniserka planete i na turniru je nastupa zbog specijalne pozivnice organizatora, dok joj je najbolji plasman treća pozicija iz 2017. godine.

Svitolina je inače apelovala da se opet zabrani učešće ruskim i beloruskim teniserima na Vimbldonu.

- Nadam se da će opet uraditi isto i ostaviti zabranu na snazi. Ne mislim da to treba da se promeni - izjavila je Svitolina.

Oštro se usprotivila tome da Rusi i Belorusi učestvuju na Olimpijskim igrama u Parizu pod neutralnom zastavom.

- Veoma pogrešna poruka bi bila poslata svetu ako Olimpijada ostane pri odluci da se sportisti iz Rusije i Belorusije stave pod neutralnu zastavu. Mislim da to nije ispravna odluka - rekla je Svitolina.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Milan

pre 1 godinu

Болесна мрака испраних мозгова !

MITTA

pre 1 godinu

SVITOLINA JE TIPICNA UKRAJINKA...MALO GODINA A VELIKA KILOMETRAZA...PROBALA MNOGE PA SE USRECILA KOD MONFISA...GLEDAJ DA NJEGA PODMIRIS ,A OSTAVI MESTA I ZA DRUGE...RUSKE MUSKARCE...

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)
Live TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)

Bitka za Časov Jar se zaoštrava. Zelenski smenio načelnika odeljenja za sajber bezbednost. Zašto je poseta kineskog predsednika važna za celu Evropu. Kolumbija prekinula diplomatske odnose sa Izraelom. Gosti emisije "Rat uživo" bili su analitičar prof. dr Miloš Laban i sociolog prof. dr Ilija Kajtez. Uživo u program javio se i geopolitički analitičar Milutin Ilić.

02.05.2024

19:58

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija