• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.04.2023

22:35

BAJDEN NE DA NOVAKU U AMERIKU! Nova odluka VAN SVAKE PAMETI! To znači Đoković PROPUŠTA US OPEN?!

printscreen

Tenis

BAJDEN NE DA NOVAKU U AMERIKU! Nova odluka VAN SVAKE PAMETI! To znači Đoković PROPUŠTA US OPEN?!

Podeli vest

Novak Đoković, ipak bi mogao da propusti US open i Masters u Sinsinatiju!

Prema najnovijim informacijama predsednik Džo Bajden poslušaće preporuku centra za zarazne bolesti (CDC) i na snazi će ostati zabrana o ulasku u zemlju svakome ko nije vakcinisan prenosi "Dejli mejl". Ukoliko se to dogodi, srpskog igrača nećemo gledati na takmičenjima u avgustu.

Prvi reket sveta propustio je dva Masters turnira u martu, nije igrao u Indijan Velsu i Majamiju zbog toga što nije vakcinisan protiv korone.

Već neko vreme spekuliše se da će od 11. maja sve te zabrane u Americi da budu ukinute i da će svi koji ulaze u zemlju moći da uđu i bez dokaza o vakcinaciji, ali je sada stigao novi zahtev od centra za zarazne bolesti, piše Mondo.

Foto: Starsportphoto

Veliki broj država širom sveta ukinuo je ovakve vrste zabrane, a među onim zemljama u kojima još to važi su recimo Angola i Indonezija.

Što se Novaka tiče on je zbog povrede odlučio da se povuče sa turnira u Madridu i očekuje se da će igrati u Rimu pred Rolan Garos.

Kada su takmičenja u na američkom kontinentu u pitanju, od 7. do 13. avgusta igra se Masters u Torontu i Novak može da uđe u Kanadu i po trenutnim pravilima, ali ne može u Sinsinati (od 13. do 20. avgusta), kao ni na US open (od 28. avgusta do 10. septembra). Sada svi, uključujući i Novaka, čekaju konačnu odluku od strane američke vlasti...


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ja

pre 11 meseci

Opet pravite zrtve od Srba. Bajden daje Novaku da udje, samo neka se vakcinise i to je to.

Alex Hawk

pre 11 meseci

Pa gospodo iz Informera, moram da vas ispravim... u naslovu biste trebali da stavite da je Djokoviceva odluka van svake pameti... Dokaz je ocigledan: Djoker je sam pokazao da je najpametnija budala.. Znam da ovo necete objaviti, ali ne mari... Namera mi je bila samo da ukazem na gresku... pozdrav iz Cikaga

Murto

pre 11 meseci

Bajden nemože da zaspi,sve vreme misli samo na Novaka.Ali zato Dodik ga ne j..e 2%

raca

pre 11 meseci

Molim da se što hitnije pronadje vakcina protiv glupih,gluposti i budala - pa da svet konačno krene

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija