• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.05.2023

11:07

RUSU PREKIPELO, UDARIO PO NAVIJAČIMA: Zvižde i Novaku Đokoviću...

Tanjug/AP

Tenis

RUSU PREKIPELO, UDARIO PO NAVIJAČIMA: Zvižde i Novaku Đokoviću...

Podeli vest

Danil Medvedev se plasirao u osminu finala mastersa u Madridu pošto je pobedio zemljaka Aleksandra Ševčenka (2:1) nakon preokreta, a opet se zbog ponašanja našao na udaru navijača.

Medvedev ne skriva emocije tokom mečeva, pa na negodovanja navijača često zna da uzvrati tako da ih još više razbesni. Tako je bilo u Madridu, pošto je u besu lomio rekete, na momente čak odlazio do cveća da razgovara sa njim posle izgubljenog poena, pa je dobio zvižduke.

Naravno, odmah nakon toga je gestikulirao publici, na čije je zvižduke uzvratio stavljanjem ruke pokraj uveta, kao da navijači nisu dovoljno glasni, što ih je dodatno iznerviralo.

Posle pobede je pričao o navijačima i kako je deo fanova na turnirima protiv njega, a pomenuo je i Novaka Đokovića.

- Bio sam frustriran posle prvog seta pa sam slomio reket, a navijači su počeli da zvižde. To se sve češće dešava, ne samo meni.  Moj odgovor ih je samo još više razbesneo. Ali, ako nakon toga odigrate dobar poen, možete da ih privučete na svoju stranu - rekao je ruski teniser.

Foto: Tanjug

 

Znamo da navijači ne vole Novaka Đokovića posebno u Americi, tačnije na US openu, pa i Vimbldonu, dok su otvoreno protiv njega navijali dok je igrao protiv Rodžera Federera.

- Čini mi se da nekada publika iz nepoznatog razloga protiv nekih igrača. Kada se nešto desi zvižde, dešavalo mi se to, kao i Novaku Đokoviću. To je deo tenisa, postaje trend. Video sam da se nešto dešavalo na meču Holgera Runea, mislim da nije uradio ništa loše. Gledao sam meč bez zvuka jer je ćerkica spavala - kazao je Danil Medvedev, koji će za četvrtfinale igrati protiv Arslana Karaceva, 121. na svetu, pa ne bi trebalo da ima mnogo problema.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija