• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.05.2023

08:47

POJAVIO SE SNIMAK SA NOVAKOVOG TRENINGA! Ovaj detalj nikome nije promakao! (VIDEO)

printscreen

Tenis

POJAVIO SE SNIMAK SA NOVAKOVOG TRENINGA! Ovaj detalj nikome nije promakao! (VIDEO)

Podeli vest

Najbolji teniser sveta Novak Đoković je u Marbelji i priprema se za nastavak sezone na šljaci.

Novak je odradio trening u Marbelji, u Španiji. Dobra vest, što nije promaklo ni navijačima na društvenima mrežama, jeste da Novak nije imao zavoj na laktu, koji je nosio na minulim turnirima.

Prvi teniser sveta nije sjajno počeo deo sezone na šljaci. Rano je eliminisan u Monte Karlu, potom i na Srpska openu, dok je nakon poraza u Banjaluci otkazao učešće na mastersu u Madridu.

 

 

Po svemu sudeći povreda lakta je prošlost, pa bi Novak trebalo da bude spreman za turniru u 
Rimu, iz masters serije 1000, a koji se igra od 10. do 21. maja. Novak brani trofej osvojen prošle godine i 1.000 bodova.

Džimi Konors nije zabrinut što Novak Đoković nije briljirao na početku sezone na šljaci.

-  Ima sve što je potrebno da se suoči i sa najtežim nevoljama. Zato ne verujem da je uopšte zabrinut zbog svega što mu se dešava. Uveren sam da jedva čeka Rolan Garos. To što je loše prošao u Monte Karlu i Banjaluci nije toliko strašno. Nije dovoljno igrao, imao je dugu pauzu, trebali su mu mečevi, samopouzdanje - kazao je Konors.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Neprijatelji opkoljavaju Srbiju! Da li je u pitanju špijunaža ili terorizam?
Live TV

Neprijatelji opkoljavaju Srbiju! Da li je u pitanju špijunaža ili terorizam?

Oko Srbije već duže vreme kruže razni špijunski dronovi. Malo - malo pa se posmatraju položaji srpske vojske. Niz incidenata dogodio se 2015. pa sve do incidenta ispred Izraelske ambasade. Mnogo je opasnosti! Da li smo bezbedni? Na ovu temu u "Info večeri" govorili su politički konsultant Vladimir Dobrosavljević, bivši obaveštajac Karlo Dulović i Željko Šajn, novinar "Politike".

04.07.2024

22:24

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija