• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.05.2023

18:30

URADI TO, HEEEEJ! SERENA OBOŽAVA HRVATA! Posle želje da pije sa njim, ponovo ga je javno podržala!

Tanjug/AP

Tenis

URADI TO, HEEEEJ! SERENA OBOŽAVA HRVATA! Posle želje da pije sa njim, ponovo ga je javno podržala!

Podeli vest

Hrvatski teniser Borna Ćorić se u Madridu plasirao u svoje prvo polufinale na ovom mastersu, a njegovu pobedu proslavila je legendarna američka teniserka Serena Vilijems.

I te kako velika podrška već neko vreme hrvatskom asu Borni Ćoriću je Serena Vilijams, koja je srčano uz TV navijala za njega.

- Uradi to. Hej! Tri meč lopte - poručila je Amerikanka na Instagramu gledajući kraj sjajne partije najboljeg hrvatskog igrača protiv Nemca Altmajera u pobedi 2:0 (6:3, 6:3).

Serena je postavila i video završnice četvrtfinala.

Foto: printscreen

 

- Čestitke Borni Ćoriću- dodala je kada je meč bio završen.

Prijateljstvo između Borne i Serene počelo je u januaru prošle godine. Oboje su morali da se zbog povreda povuku sa Australijskog opena, a Borna je na Instagram stavio svoju sliku čašom džina u ruci i natpisom "Kada ti život da limun, nađi nekoga ko ima džin.“

 

 

 

Sereni se to dopalo i ona je dopisala:

- Ja zaista volim džin.

Ćorić je odmah ponudio koleginici da ga degustiraju zajedno.

- Serena, onda ćemo mi provesti jedno veče pijuckajući džin kada se vratimo na Tur- napisao je Hrvat Vilijamsovoj, koja mu je davala podršku i kada je prošlog avgusta osvojio masters u Sinsinatiju postavši najslabije rangirani šampion bilo kog od turnira ove kategorije u istoriji.

On je tada bio 152. na ATP listi, a u drugom kolu je savladao Rafaela Nadala. Ćorić je trenutno 20. na svetu, obezbedio je sebi napredak, a ako iznenadi Alkarasa u narednoj rundi i eventualno osvoji titulu u prestonici Španije, probiće se na 13. poziciju.

Foto: Tanjug/AP

Serena Vilijams

Što se Serene tiče, ona uživa i bez tenisa. Čeka drugo dete.

- Veoma sam bila uzbuđena kada je Ana Vintur pozvala nas troje na Met Galu - napisala je Serena misleći na supruga Aleksisa Ohanijana i bebu.

Serena se povukla iz tenisa kako bi se posvetila porodici, a već ima šestogodišnju devojčicu. U karijeri je osvojila sedam titula na Australijan openu, tri na Rolan Garosu, sedam na Vimbldonu i šest na US openu.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija