• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

04.05.2023

17:50

KADA SAM DOBIO NOVAKA, OSETIO SAM POTREBU DA MU SE IZVINIM!  Lajović progovorio o najvećoj pobedi u karijeri!

Starsportphoto

Tenis

KADA SAM DOBIO NOVAKA, OSETIO SAM POTREBU DA MU SE IZVINIM! Lajović progovorio o najvećoj pobedi u karijeri!

Podeli vest

Srpski teniser, Dušan Lajović progovorio je o svojoj pobedi na Srpska Openu protiv Novaka Đokovića.

Lajović je pre dve nedelje podigao trofej u Banajluci, a u četvrtfinalu turirna ostvario je najveću pobedu kada je savladao prvog tenisera sveta Novaka Đokovića.

- Turnir sam počeo sa komplikovanom prvom rundom (Krajinović), u drugom sam igrao veoma dobro protiv Barerea i onda je u četvrtfinalu Novak bio najveći izazov. Uvek sam vrlo lako gubio od njega. Mnogo mi je značio taj meč, turnir generalno je doneo veliku promenu. Bio sam umoran posle te pobede, ali sam psihički bio spreman da se borim za svaki poen. U tome je bila razlika - rekao je Lajović za jedan španski medij.

Foto: Starsportphoto

Dušan Lajović

Španski novinar je konstatovao da kada Španci pobede Rafaela Nadala osećaju se maltene kao da treba da se izvinjavaju, a na to se nadovezao naš as.

-I ja sam se tako osećao. Sa Novakom mečevi nikada nisu laki jer smo van terena u dobrim odnosima, što znači da je teže kada se suočimo. Bio sam iznenađen nivoom tenisa, ali ljudi su na kraju videli da sam odigrao odličan meč i podržali su meč. Bez te podrške navijača teško da bih osvojio turnir - dodao je on.

Dušan Lajović je znanto popravio plasman na ATP listi i sada se nalazi na 40. mestu.

- Ne znam, u 2022. sam prošao kroz težak period, dosta sam pao na rang listi, čak sam došao do toga da se zapitam šta su mi zapravo ciljevi. Pitao sam se da li mogu da postanem bolji igrač nego što sam bio. Došao sam do zaključka da sam sposoban za to, da mogu da se vratim, da radim. Da ne verujem u ovo, ništa ne bi imalo smisla, bilo bi nemoguće da nastavim da igram. Želim da dam sve od sebe da se vratim u vrh, osećam da sam ponovo blizu tog cilja - zaključio je Lajović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Demoralizovali su Evroviziju, a sad hoće da "preuzmu" i Olimpijske igre! Grad svetlosti postao je grad tame!
Live TV

Demoralizovali su Evroviziju, a sad hoće da "preuzmu" i Olimpijske igre! Grad svetlosti postao je grad tame!

Sinoć su otvorene Olimpijske igre u Parizu. Spektakl prilikom otvaranja izazvao je burne reakcije. Da li je ono bila promocija jednakosti kako tvrde organizatori, ili nešto drugo? Na ovu, ali i sve druge važne svetske teme govorili su gosti emisije "Rat uživo", Dragoslav Rabrenović ispred Instituta ta nacionalnu strategiju i stručnjak za strategijski menadžment.

27.07.2024

22:05

SAD planira nove poteze! Ne piše nam se dobro! Stiže novi američki izaslanik na Balkan? (VIDEO)
Live TV

SAD planira nove poteze! Ne piše nam se dobro! Stiže novi američki izaslanik na Balkan? (VIDEO)

Amerika je rešila da nam za svog novog izaslanika pošalje čoveka koji ukupno ima tri slike na internetu. To je čovek koji je organizovao Majdan. Ne pište nam se dobro. Na ovu temu u emisiji "Otvoreni studio" govorili su politički filozof Dragoljub Kojčić i stručnjak za bezbednost Ivan Miletić. Novinar i ratni reporter Igor Damjanović uključio se uživo u program i komenarisao je ovu temu.

27.07.2024

19:43

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika  Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)
Podkast

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)

"Slobodna Bosna" danima vodi kampanju protiv Srbije i predsednika Vučića. Ipak, najgori su domaći izdajnici koji podržavaju medije iz Bosne, ali i Crne Gore i Hrvatske; a svi imaju jedan cilj: da vide uništenu Srbiju. Na ovu temu u "Info danu" govorili su član GO SNS Branislav Ivković i novinar Darko Zlojutro.

27.07.2024

17:00

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)
Live TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)

Tema Vikend info jutra bila je pitanje koje je kopka gledaoce, ali i goste u studiju, a to je da li psi, generalno životinje, smeju da obitavaju u kafićima i restoranima i da li je opravdano naplaćivanje njihovog boravka u objektu. O tome su polemisali Aleksandar Gavrić iz organizacije Animal Rescue Srbija, modni fotograf Dejan Milićević, Ivan Gavrilović, pevač i veterinar Srećko Radojičić.

27.07.2024

13:17

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija