• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.05.2023

17:28

OTERAO JE SVE KOJI SU MU MISLILI DOBRO! Austrijanac otkrio ŠOK DETALJE o Timu!

REUTERS/Pascal Rossignol

Tenis

OTERAO JE SVE KOJI SU MU MISLILI DOBRO! Austrijanac otkrio ŠOK DETALJE o Timu!

Podeli vest

Bivši austrijski teniser Tomas Muster dotakao se problema u koje je upao Dominik Tim.

Već godinama je karijera Dominika Tima u slobodnom padu. Slavni Austrijanac mučio je muku sa povredama, a od kako se vratio tenisu nikako ne uspeva da uhvati ritam. Razloga za to je mnogo, ipak, nekadašnji Tomas Muster otkrio je pozadinu problema sa kojima se bori Dominik Tim. 

Tomas Muster, inače, bivši austrijski teniser i blizak prijatelj Dominika Tima analizirao je čitavu situaciju oko nekada trećeg reketa sveta. Nakon osvajanja US Opena 2020. godine, Tim je u krizi i daleko je od svetskog vrha, a trenutno je 93. na ATP listi. 

- To je bio zbir loših odluka koje su donete. Raskinuo je sa svima koji su mu mislili dobro. Nije bio spreman za mečeve. Od tada slušam o povratku, ali to je bilo pre više od dve godine - rekao je Tomas Muster. 

Foto: EPA

Austrijanac je ove sezone odigrao deset turnira, ali je daleko od dobrog skora budući da ima samo 7 pobeda uz 12 poraza. Najbolji rezultat ostvario je u Minhenu gde je eliminisan u četvrtfinalu od Tejlora Frica, dok je učešće na prvom grend slemu u Melburnu poražen već u prvom kolu od Andreja Rubljova sa 3:0. 

- Dominik je igrač kome je potrebno mnogo ponavljanja, naporan rad. To je tako: kada se vratiš, moraš da budeš dobar kao i pre, a onda još bolji. Na nekim turnirima je imao sreću da nije bilo linijskih sudija. Posle riterna moraš da napraviš korak napred. Ali to dolazi sa pobedama i samopouzdanjem - dodao je Austrijanac. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija