• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.05.2023

17:18

SKANDAL U FRANCUSKOJ! Navijač PREKINUO meč, svi gledali u ŠOKU!

printscreen

Tenis

SKANDAL U FRANCUSKOJ! Navijač PREKINUO meč, svi gledali u ŠOKU!

Podeli vest

Veliki skandal dogodio sa na meču polufinala čelendžera u francuskoj Eks An Provansu kada je navijač uleteo na teren.

Nažalost, poslednjih godina nije redak slučaj da navijači uleću na sportske događaje i prekidaju priredbe. Dobar dokaz za to nedavno se dogodio na Svetskom prvenstvu u snukeru kada se jedan od gledalaca popeo na sto i polio narandžastom farbom. Dešavalo se to i u tenisu, a danas je negativan "trend" nastavljen u francuskoj Eks An Provansu. 

U polufinalu čelendžera sastali su se David Gofan i Tomi Pol, a njihov meč morao je da bude prekinut na kratko nakon što je jedan od navijača uleteo na teren. Pomahnitali gledalac vikao je i zahtevao da se sastane sa direktorom turnira Arom Klemonom. 

- Hoću da vidim Arnoa Klemona. Je*e mi se! Želim sada da vidim gospodina Arnoa Klemona - vikao je navijač. 

Manje od minuta trajala je drama na terenu, gledaoci i učesnici meča ostali su zatečeni, a ubrzo je na teren ušlo obezbeđenje koje ga je "neutralisalo" i udaljilo iz kompleksa. 

U nastavku meča Tomi Pol je bio bolji rival i uspeo da savlada Belgijanca pa će se za titulu u Eks An Provansu boriti sa pobednik duela Endija Mareja i Harolda Majoa. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija