• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.05.2023

14:24

KATASTROFA! Krajinović ređa PORAZE! Srbin ISPAO na startu Rima!

ATAIMAGES

Tenis

KATASTROFA! Krajinović ređa PORAZE! Srbin ISPAO na startu Rima!

Podeli vest

Srpski teniser Filip Krajinović eliminisan je u prvom kolu Mastersa u Rimu.

Ništa ne ide od ruke Filipu Krajinoviću u 2023. godini... Muči se srpski teniser sa formom, nikako ne uspeva da uđe u seriju pobeda, a dokaz za to stigao je danas u Rimu. 74. reket sveta elimnisan je na startu Mastersa pošto je od njega sa 2:0 bio bolji Marton Fučovič. 

Mađarski teniser vrlo dominantno je došao do drugog kola pošto mu je za eliminaciju Filipa Krajinovića bilo potrebno bezmalo sat i po vremena. Nikakvu šansu nije imao Srbin u Rimu budući da je meč završio sa čak 14 neiznuđenih grešaka naspram samo sedam koje je napravio Fučovič. 

U prvom setu su već na startu teniseri razmenili po jedan brejk, da bi ključni korak ka osvajanju seta Fučovič napravio oduzimanjem servisa Srbinu kod rezultata 2:2. Do kraja je sačuvao prednost i osvojio set. Bio je to početak kraja za Krajinovića čija se igra u nastavku potpuno "raspala". 

Foto: ATAIMAGES

U drugom setu nije bilo neizvesnosti, Fučovič je dva puta oduzeo servis Krajinoviću i rutinski priveo meč kraju. Rival Mađaru u drugom kolu biće Australijanac Aleks de Minor. 

Ranije danas mesto u drugom kolu obezbedio je i Sten Vavrinka koji je sa 2:0 nadigrao Ivašku, a na teren od srpskih tenisera danas će još i Laslo Đere čiji rival će biti Lestijen. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija