• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.05.2023

12:23

SKANDAL! ŠIPTARI SRAMNO NAPALI NOVAKA ĐOKOVIĆA: On je fašista, poriče genocid, podržava Putina!

reuters

Tenis

SKANDAL! ŠIPTARI SRAMNO NAPALI NOVAKA ĐOKOVIĆA: On je fašista, poriče genocid, podržava Putina!

Podeli vest

Najbolji teniser sveta Novak Đoković iz lože na "San Siru" navijao je za Milan, čiji je veliki navijač, protiv Intera u polufinalu Lige šampiona (2:0), pa se ni kriv ni dužan našao na udaru šiptara.

Prvi teniser sveta će tokom naredne nedelje igrati na mastersu u Rimu, ali je imao malo vremena da uživa u fudbalu. Družio se naš as sa Zlatanom Ibrahimovićem, Paolom Maldinijem i Andrejom Ševčenkom, pozirao fotoreporterima prilično raspoložen i nasmejan i izazvao oduševljenje navijača na stadionu. Nažalost, na kraju se nije radovao, jer su "rosoneri" poraženi 2:0.

Međutim, našao se naš teniser, ni kriv ni dužan, na brutalnom udaru šiptara na društvenim mrežama. Kažu da je jedan od najboljih tenisera ikada fašista i čovekom koji negira genocid.

"Sramota me je kao navijača Milana, jer se klub pre utakmice hvalio fašistom Novakom Đokovićem, koji poriče genocid", napisao je izvesni Špend Lipa na Tviteru.

 

 

 

Nije on bio jedini, jedva su mrzitelji dočekali da napadnu najboljeg srpskog tenisera ikada.

"Zaista sramota za Milan i rukovodstvo, jer promovišu Novaka Đokvića. Poznat je njegov stav prema Rusiji i NATO. On je fašista, poštuje Miloševića, pristalica je ruskog ratnog huškanja", jedan je od bolesnih komentara na Tviteru.

 

 

 

I Andrej Ševčenko, koji je nosio dres Milana, bio je na utakmici, a pored njega je sedeo baš Novak Đoković.

"Đoković je pristalica genocida, fašista, on je uz režim koji podržava Putina i nudi im utočište na Balkanu. Suludo je što ste ga naterali da sedi pored Ševčenka čiju zemlju uništava Rusija", bio je jedan šiptarski komentar. 

 

 

Šiptari su navukli bes navijača Novaka Đokovića, te su im poručili da ne šire laži i klevetei i da Novak nema čega da se stidi.

"Ako te nervira što je "fašistra", zašto navijaš za italijanski tim", ućutkao je šiptara jedan fan prvog tenisera sveta.

 

 

"Novak nije fašista, ne širi klevete, rizikuješ da te neko tuži", "Vi Albanci mrzite sve što je srpsko", "Rasista i fašista ne šalje novac Haitiju, ne dobija nagradu za humanitarca godine, ne daje novac Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini", samo su neke reakcije fanova prvog tenisera sveta.

Nedavno je Vlora Čitaku, albanska političarka i nekadašanja ambasadorka samoprozvane države Kosovo u SAD, prozvala Novaka Đokovića, objavila je na svom Tviter nalogu video-isečak iz intervjua koji je naš teniser pre više od dve godine dao Grejemu Besindžeru. Deo intervjua odnosi se na priču o bombardovanju i agresiji NATO na Srbiju 1999. godine.

- Ne postoji opravdanje za bombardovanje, ubijanje i otimanje domova. To je čin krajnje okrutnosti. I to je razljutilo mene, kao i sve ostale u Srbiji. Ožiljci toga što se desilo, emocije, ljutnja, i dan-danas su prisutni kod svih. Ali, ja sam radio na sebi, na tome da oprostim. Jer, morate da praštate. Ljubav je oproštaj, a ništa ne pokreće čoveka jače od ljubavi - rekao je Nole tada.

Vlora Čitaku je udarila po prvom teniseru sveta.

"Šta ti tačno opraštaš? Humanitarnu intervenciju NATO koja je okončala genocidne ratove Srbije? Zamisli da nemački sportista 70-ih kaže da oprašta Americi i saveznicima što su zaustavili Hitlera", napisala je Čitaku na Tviteru i sramotno uporedila Srbiju sa nacističkom Nemačkom, da ne pričamo o ignorantskom momentu relativizacije holokausta, čime je uvredila milionske žrtve nacističkog režima.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ljuba

pre 1 godinu

ŠTA OCEKIVATI OD ZAOSTALE NACIJE KOJA ŽIVI JOŠ U KAMENOM DOBU.

sledeća vest

Vesti

TV

Srbija će ostati razjedinjena dokle god ne definiše šta je njen nacionalni interes! Vučićeva politika vratila je nacionalno dostojanstvo i zato izaziva jake otpore!
Live TV

Srbija će ostati razjedinjena dokle god ne definiše šta je njen nacionalni interes! Vučićeva politika vratila je nacionalno dostojanstvo i zato izaziva jake otpore!

Despot Stefan Lazarević govorio je da će ljubav sve pobediti. U emisiji "Info veče" govorilo se o nečemu sasvim suprotnom, o mržnji. Mi u našoj zemlji mnogo gradimo, ali smo zanemarili najvažniji hram, a to je čovek. Mržnjom su se bavili umni ljudi kao što su Niče i Dučić, kao i sveti otac Justin Popović koji je rekao da je mržnja smrt duše. Na ovu temu govorili su ministar unutrašnje i spoljne politike Tomislav Momirović i prof. dr Dragoslav Slojević sa Fakulteta organizacionih nauka.

30.06.2024

22:24

Cela Evropa strahuje od migranata ekstremista! Srbija među poslednjima na listi ugroženosti od terorizma!
Live TV

Cela Evropa strahuje od migranata ekstremista! Srbija među poslednjima na listi ugroženosti od terorizma!

Juče je izvršen teroristički napad u Beogradu kada je vehabista iz samostrela upucao pripadnika žandarmerije ispred Izraelske ambasade. Poznato je da je napadač ovom prilikom preminuo, dok je pripadnik žandarmerije operisan i nalazi se van životne opasnosti. Na ovu temu "Otvorenom studiju" Informer televizije govorili su Branko Nadoveza sa Instituta za noviju istoriju i stručnjak za bezbednost Gordana Mišev.

30.06.2024

20:42

Islamska zajednica strogo osudila čin vehabije! Tamo gde je verujući čovek, nema terorizma! (VIDEO)
Live TV

Islamska zajednica strogo osudila čin vehabije! Tamo gde je verujući čovek, nema terorizma! (VIDEO)

Juče je izvršen teroristički napad u Beogradu kada je vehabista iz samostrela upucao pripadnika žandarmerije ispred Izraelske ambasade. Poznato je da je napadač ovom prilikom preminuo, dok je pripadnik žandarmerije operisan i nalazi se van životne opasnosti. Na ovu temu "Otvorenom studiju" Informer televizije govorili su Veljko Jovanović, član SNS-a, Radiša Roksić, biviši načelnik BIA, a uživo u program javio se i Rašed Ef Plojević zamenik predsednika Ešihata Islamske zajednice u Srbiji.

30.06.2024

19:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija