• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.05.2023

16:16

UŽAS! SRPSKA TENISERKA PROŽIVLJAVA PAKAO! Ti si nesposobna ĆETNIKUŠA! Sve ti je*em! (FOTO)

printscreen

Tenis

UŽAS! SRPSKA TENISERKA PROŽIVLJAVA PAKAO! Ti si nesposobna ĆETNIKUŠA! Sve ti je*em! (FOTO)

Podeli vest

Srpska teniserka Dejana Radanović (26) pokazala je jezive poruke koje je dobila na Instagramu, a u kojima je brutalno vređana.

Dejana Radanović, 631. igračica sveta, pratiocima na Instagramu pokazala je kako izgleda kada je teniski navijači, a vrlo moguće i kladioničari "linčuju" na društvenoj mreži.

Dejana je početkom meseca igrala na dva teniska turnira u Gruziji, a nakon što je izgubila finale od Vitalije Dijačenko, ispala je u drugom kolu od Anastasije Zolotareve.

Foto: TSS

 

Verovatno je poraz u tom meču, u koji je Radanović ušla sa ulogom favorita, uticao na užasne poruke! Dejani je neko sa naloga "Josip Pesic" pisao da je "ku*va", dr*lja", psovao nju i članove njene porodice, pominjao četnike i ustaše...

"I šta ti možeš da uradiš? Jedno veliko ništa. Da blokiraš budalu, a sutra će ti doći tri nove koje će ti isto napisati, jer su naravno odigrali tiket na tebe i pali. I svaka budala može da ti napiše šta god njegov bolesni mozak poželi. Lepe strane sporta. Hvala lepo i doviđenja!", napisala je Dejana na svojim Instagram storijima, uz fotografije uvreda koje je dobijala.

Sličnu situaciju nedavno je imala Crnogorka Danka Kovinić, koja se takođe požalila na mrežama.

Inače, najbolji plasman na WTA listi Dejani Radanović je 187. pozicija, do koje je stigla leta 2018. godine. Osvojila je osam titula u pojedinačnoj konkurenciji i jednu titulu u parovima na nivou ITF. WTA turnire igrala je u Nirnbergu, Seulu i Taškentu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Pera

pre 1 godinu

Ko je taj Milan St. Protić ????? Bivši ????? To ga boli ????? Eto kakvog smo ambasadora imali za vreme DS, nije u stanju da proceni šta će šta i ko je ko ?????

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija