• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.05.2023

07:40

NOLE, PAZI! KONKURENCIJA NE SPAVA! Beker upozorio Srbina, pa uplašio Rafine navijače!

Tenis

NOLE, PAZI! KONKURENCIJA NE SPAVA! Beker upozorio Srbina, pa uplašio Rafine navijače!

Podeli vest

Boris Beker, nekadašnji trener Novaka Đokovića, uveren je da srpski teniser na Rolan Garosu može da dođe do rekordnog 23. grend slema u karijeri.

Novak Đoković i Rafael Nadal imaju podjednak broj trofeja na najvećim turnirima, 22 grend slema, pa će voditi žestoku borbu za obaranje rekorda do kraja karijera.

Nadal je trenutno povređen i postoji bojazan da neće učestvovati na Rolan Garosu na kojem je već 14 puta trijumfovao. S druge strane, veruje da Nole može do trofeja, ali ga upozorava na konkurenciju.

- Da li verujem da Novak može da osvoji tu 23. titulu? Apsolutno, svakako da može. Ipak, neće biti lako. Konkurencija ne spava -  kazao je Boris Beker koji veruje u našeg asa za razliku od kladionica, koje smatraju da je Novak Đoković drugi favorit za osvajanje Rolan Garosa, iza Karlosa Alkaraza.

Srpski teniser ne briljira ove sezone na šljaci, rano je završio takmičenje u Monte Karlu i Srpska openu, a nije igrao na mastersu u Madridu. U Rimu Đoković brani 1.000 bodova, a u drugom meču na "Foro Italiku" čeka ga duel protiv Grigora Dimitrova.

Foto: reuters

NOvak Đoković i Boris Beker

S druge strane, Rafael Nadal zbog povrede nije igrao od Australijan opena, pa se svi pitaju da li će igrati na Rolan Garosu. Nemac smatra da bi bilo dobro za sve da se Nadal nađe na njegovom omiljenom grend slemu.

Foto: reuters

Rafael Nadal

- Pitanje je da li Nadal može da se oporavi do početka turnira. Može li da uopšte zaigra na Rolan Garosu? Lično, nadam se da može. Tenisu je potreban Nadal. Nedostaje nam. Nadam se da može da se vrati i igra kao osvajač 14 titula. Ipak, Novak je zdrav i spreman. Želi da igra i on je jedan od favorita -  zaključio je Beker.

Nemac objašnjava u čemu je Karlos Alkaraz bolji od Rafaela Nadala i Novaka Đokovića

Karlos igra tenisa sasvim drugačije. Ono što me najviše impresionira je njegov moćan stil igre. Kada top spinom udari forhend, gde padne loptica tu trava više ne raste. Svako ko se usudi da uđe sa njim u razemnu izgubi. Ranije smo to govorili za Rafaela Nadala i Novaka Đokovića. Ipak, Alkaraz ima više snage, više top spina u udarcima. Zato on ispisuje novu tenisku istoriju – rekao je Beker.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija