• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.05.2023

16:04

NESTVARAN PODATAK - MEDVEDEV UPISAO PRVU POBEDU U KARIJERI! Rus prekinuo NEGATIVAN niz u Rimu...

Tanjug/AP

Tenis

NESTVARAN PODATAK - MEDVEDEV UPISAO PRVU POBEDU U KARIJERI! Rus prekinuo NEGATIVAN niz u Rimu...

Podeli vest

Ruski teniser Danil Medvedev danas je upisao prvu pobedu u Rimu!

Važi Danil Medvedev za jednog od najboljih tenisera današnjice iako je poznato da mu je šljaka najmanje draga podloga. Mučio se Rus poslednjih godina na šljaci o čemu dovoljno govori podatak da je svoju prvu pobedu na Mastersu u Rimu upisao tek danas! Nestvarno...

Danil Medvedev savladao je Emila Rusovorija iz Finske sa 2:0 i tako prekinuo negativan niz u Rimu. Rus je na Mastersu debitovao 2018. godine kada ga je savladao Robin Hase, godinu dana kasnije od njega je bolji bio Nik Kirjos, a za kraj ga je pretrpeo poraz od Aslana Karaceva. 

Ipak, kraju negativnog niza došao je kraj! Nije tajna da Medvedev ne volji šljaku, o tome je mnogo puta u toku svoje karijere i pričao. Ipak, budući da se veliki broj turnira igra baš na toj šljaci ruski bombarder morao je da unapredi svoju igru, a rezultati rada vidljivi su ove sezone. 

Foto: Tanjug/AP

Danil Medvedev nedavno je u Madridu stigao do osmine finala gde ga je zaustavio Karacev, ali je prethodno savladao Vavasorija i Ševčenka. U Monte Karlu došao je do četvrtfinala kada je od njega bolji bio Holger Rune. IPak, tek sada sledi ono pravo budući da za desetak dana počinje Rolan Garos. 

U Parizu Danil Medvedev je takmičenje čak četiri puta završavao u prvom kolu, 2020. godine došao je do četvrtfinala, a prethodne sezone eliminisan je u četvrtoj rundi... Dakle, ove godine će Rus imati motiv da nadmaši najbolji rezultat budući da mu je posle Vimbldona Rolan Garos turnir sa najmanje uspeha.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija