• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. M.

16.05.2023

10:29

NOVAK SE VRAĆA NA SVETU SRPSKU ZEMLJU! Krstiću sina i ćerku na Kosovu i Metohiji!

Starsportphoto

Tenis

NOVAK SE VRAĆA NA SVETU SRPSKU ZEMLJU! Krstiću sina i ćerku na Kosovu i Metohiji!

Podeli vest

Želim da se vratim na Kosovo i Metohiju sa suprugom Jelenom i da tamo krstimo našeg sina Stefana i ćerku Taru, otkriva Novak Đoković.

Srpski teniser ove nedelje učestvuje na mastersu u Rimu, pa je novinar čuvenog italijanskog dnevnog lista "Korijere delo sport" iskoristio priliku da slavnom Noletu postavi pitanja koje do sada niko nije.


S obzirom na to da prvi reket sveta priča tečno italijanski, govorio je na brojne teme i prvi put otkrio da će sina Stefana (8) i ćerku Taru (5) krstiti na Kosovu i Metohiji!

 

 


- Želim da se vratim na Kosovo sa suprugom Jelenom i da tamo krstimo našu decu Stefana i Taru. Znam da je tema po pitanju Kosova mnogo osetljiva, da je sukob i dalje tu. Ne mislim na oružje, već postoji napetost. Ne želim da se bavim politikom, ali za svakog Srbina Kosovo je srce, centar naše kulture, našeg identiteta, tradicije i vere - ispričao je Nole.

Foto: starsport

Noletov otac rođen je u Kosovskoj Mitrovici


Srđan Đoković, Novakov otac, rođen je u Kosovskoj Mitrovici. Njegov otac Vladimir radio je u Zvečanu u rudniku Trepča. Novak je više puta pričao da je zbog toga jako vezan za Kosovo i Metohiju.


- Mnogo ljudi iz moje familije potiče sa KiM, ovde mi se rodio otac, kao i stric i tetka. Jako sam vezan za ove krajeve - rekao je Novak prilikom posete Kosovu i Metohiji 2008. godine.


Njegova supruga Jelena je južnu srpsku pokrajinu posetila pre dve godine sa Fondacijom Novak Đoković.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija