• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.05.2023

13:14

POGLEDAJTE POZDRAV ĐOKOVIĆA I PRLJAVOG NORIJA NA MREŽI! Naš teniser je ovo uradio prvi put u karijeri!  (VIDEO/FOTO)

reuters

Tenis

POGLEDAJTE POZDRAV ĐOKOVIĆA I PRLJAVOG NORIJA NA MREŽI! Naš teniser je ovo uradio prvi put u karijeri! (VIDEO/FOTO)

Podeli vest

Novak Đoković je savladao Kamerona Norija sa 6:3, 6:4 i plasirao se u četvrtfinale mastersa u Rimu, a meč je obeležio sraman potez Britanca.

Prvi teniser sveta je bez problema dobio duel osmine finala, od prvog gema se videlo da Nori nije kadar čak ni da preznoji našeg tenisera, ali se ipak pobrinuo da se posle duela priča o njemu.

Bruji planeta o ružnom poteze Kamerona Norija, koji je sredinom drugog seta smečovao direktno u Novaka Đokovića, iako je mogao da bira gde će poslati lopticu. Ništa mu Nole nije rekao, na terenu mu je pokazao gde mu je mesto.

I pored sramnog poteza Đoković je nakon meča pružio ruku Noriju. Pozdrav na mreži je bio izuzetno hladan.Novak nije ni pogledao Britanca, ali mu je ipak džentlmenski pružio ruku. Nije ni aplaudirao rivalu kada je napuštao teren, što radi uvek tokom karijere, čak i nakon najbolnijih potaza. Ali, Britanac nije zaslužio aplauz od najboljeg tenisera ikada.

Pogledajte pozdrav na mreži

 

 

 

 

Šta se desilo tokom drugog seta! Nori je mogao da bira gde će da zakuca lopticu, ali je namerno pogodio direktno Đokovića u nogu, koji je bio leđima okrenut. Novak se momentalno okrenuo sa besnim izrazom lica. Britanac je podigao ruku u znak izvinjenja, ali mu je Novak ozbiljno zamerio na niskom potezu. Ipak se suzdržao, ništa nije rekao, pa mu je očitao lekciju na terenu. 

 

 

 

Inače, Nole je kasnio ne početak meča, zbog čega je Nori bio izuzetno ljut, pa je vrlo moguće da je zbog toga, a delom i nemoći na terenu, jedva dočekao šansu da iskali bes na Srbinu.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija