• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.05.2023

14:57

Novakov MRZITELJ jedva dočekao da PLJUNE prvog tenisera sveta! Okrivio Đokovića za prljav potez Norija

Reuters/printscreen

Tenis

Novakov MRZITELJ jedva dočekao da PLJUNE prvog tenisera sveta! Okrivio Đokovića za prljav potez Norija

Podeli vest

Ben Rotenberg, američki novinar, koristi svaku priliku da prozove prvog tenisera sveta Novaka Đokovića.

Novak Đoković se plasirao u osminu finala mastersa u Rimu, podiže novo forme pred Rolan Garosu, što neki ne mogu da podnesu, a prvi među njima je Ben Rotenberg.

Prvi teniser sveta eliminisao je u osmini finala dva seta Kamerona Norija, a susret je obeležio veliki skandal. Britanac je pogodio Srbina u nogu prilikom jednog smeča u četvrtom gemu drugog seta.Srpski teniser je video da nema šanse, i već se spremao za sledeći udarac, okrenuo je leđa, ali ga je Nori napucao u nogu. Mogao je i da povredi Đokovića, podigao je ruklu posle prljavog poteza, ali je bilo kasno. 

Britanca sada brani Ben Rotenberg koji je već godinama unazad jedan od najvećih Đokovićevih kritičara. Ostavio je na Tviteru sarkastičan komentar koji je iznervirao mnoge navijače srpskog tenisera.

- To je očekivan ishod kada se okrenete leđima i stanete nasred terena, a vaš rival treba da smečuje lopticu preko glave - napisao je Ben Rotenberg i okačio snimak.

 

 

 

Potez Norija je iznervirao Navaka, ali mu ništa nije rekao, čak mu je i pružio ruku posle meča na mreži, ali prvi put u karijeri nije aplaudirao rivalu.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
miro

pre 11 meseci

Šta se drugo moglo očekivati od engleskih degenerika. Njih majka rađa takve.

savakiwi

pre 11 meseci

zašto su Jevreji konstantno protiv nas Srba.Naši ljudi su rizikovali svoje živote da ih sakriju od nacista po srpskim gradovima za vreme II Svetskog rata a oni su stalno protiv nas.Zašto?

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija