• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

18.05.2023

10:26

EMOTIVNA PORUKA ŠVAJNIJU: Lepa Srpkinja od zaljubljenosti pobrkala datume

Tenis

EMOTIVNA PORUKA ŠVAJNIJU: Lepa Srpkinja od zaljubljenosti pobrkala datume

Podeli vest

Akraktivna Srpkinja objavila je emotivnu poruku uz zajedničku fotografiju sa svojim suprugom Bastijanom Švajnštajgerom, misleći da je danas Dan očeva.

Švajni i Ana ne prestaju da izjavljuju ljubav jedno drugom preko društvenih mreža. Nakon što je pre nekoliko dana nekadašnji fudbaler čestitao Dan majki svojoj lepšoj polovini, tako je ona njemu danas uzvratila, uz objašnjenje da je Dan očeva. Jedini je problem što je Ana pomešala datume i sa porukom je poranila tačno mesec dana, pošto se Dan očeva obeležava 18. juna. 

Foto: printscreen

Bastijan Švajnštajger i Ana Ivanović

Ivanovićeva je na instagramu podelila njihovu zajedničku fotografiju, uz koju je dodala emotivan opis.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

 

"Pružaš našoj porodici mnogo životne radosti, podrške i ljubavi. Hvala ti što si tako dobar uzor našoj deci i otac kakvog su samo mogli dam požele da imaju" napisala je Ivanovićeva. 

Lepa Srpkinja na svet je nedavvno donela dečaka, koji je njihovo treće dete. Prethodno su dobili sinove Luku 2018. godine i Leona 2019. godine. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija