• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. M.

19.05.2023

11:02

KONAČNO! Oglasio se Novak Đoković i otkrio da li vraća teniski centar gradu!

reuters

Tenis

KONAČNO! Oglasio se Novak Đoković i otkrio da li vraća teniski centar gradu!

Podeli vest

Srpski teniser Novak Đoković potvrdio je da vraća gradu Beogradu zemljište i objekte koje je koristio za Teniski centar na Donjem Dorćolu!

Nakon nekoliko dana iščekivanja, Đokovići su odlučili da se konačno oglase po pitanju informacije u vezi sa terenima. Vest da klub prestaje sa radom jer vraća zemljište gradu odjeknula je regionom, ali Novak to nije želeo da komentariše tokom mastersa u Rimu, kao ni njgov otac Srđan, dok se bat Đorđe nije javljao na telefon.

Foto: Insajder

Vlasnici firme koja vraća zemljište gradu: Novak i Jelena Đoković

Informer je ekskluzivno otkrio razloge za takvu odluku, a sada su Đokovići poslali medijima saopštenje, bez detaljnih informacija, i prenosimo ga u celosti:

"Kompanija "Tara 2016 S", u vlasništvu Novaka i Jelene Đoković, donela je odluku da vrati Gradu Beogradu zemljište i objekte u okviru Teniskog centra Novak na Dorćolu.

Dugo smo promišljali i doneli nimalo laku odluku da prestanemo s radom i vođenjem zemljišta, objekata i čuvanjem teniske oaze posle više od deset godina. Sa velikom zahvalnošću vraćamo zemljište Gradu Beogradu.

Na ovom mestu je desetine hiljada dece treniralo tenis i zajedno sa svojim roditeljima stvaralo uspomene i uspehe koji će trajati zauvek. Organizovali smo sedam međunarodnih ATP turnira, jedan WTA turnir, dobili najbolje ocene za organizaciju, a najlepšu sliku Beograda, Kalemegdana i Srbije slali smo u ceo svet. Na to smo ponosni.

Zahvaljujemo se svim nadležnim predstavnicima lokalne samouprave, Grada Beograda, Vladi Republike Srbije, Ministarstvu sporta, Teniskom savezu Srbije, brojnim kompanijama na ogromnoj pomoći i podršci svih prethodnih godina.

Hvala hiljadama ljudi koji su provodili vreme u teniskom centru i zajedno sa nama napredovali, stvarali nezaboravne trenutke. Na kraju, ogromnu zahvalnost dugujemo našim zaposlenima koji su verovali u naš projekat i viziju. Sigurni smo da će ovo mesto ostati sportska duša Dorćola i Beograda.

Upravni odbor naše kompanije će fokus rada usmeriti na nove projekte od kojih će neki nastaviti da se bave teniskim razvojem dece i omladine. O tome će javnost biti blagovremeno obaveštena.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Martin

pre 1 godinu

Tu je i pre Đokovića hiljade dece trenirali tenis, kao i moja deca. Naravno da treba da ti tereni pripadaju gradu i nastave sa učenjem generacija mladih.

sledeća vest

Vesti

TV

Šokantna izjava Fica nakon oporavka od ranjavanja! ŠOS sve moćniji! Multipolarnost sveta na vidiku!
Live TV

Šokantna izjava Fica nakon oporavka od ranjavanja! ŠOS sve moćniji! Multipolarnost sveta na vidiku!

Ruska vojska je u prethodna 24 sata oborila više raketa i dronova! Premijer Slovačke Robert Fico prvi put se pojavio nakon ranjavanja. Njegova poruka bila je da bi otišao sa Orbanom u Moskvu, samo da je mogao. Na ove, ali i druge važne teme u emisiji "Rat uživo" govorili su istoričar Mile Pršić i general Vinko Pandurević. Uživo u program javio se i Dževad Galijašević koji je komentarisao rezultate predsedničkih izbora u Iranu, kao i Nenad Bumbić, dopisnik iz Čikaga koji je komentarisao izbore u Americi.

06.07.2024

19:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)
Kultura

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)

Nakon izuzetno uspešnih samostalnih i grupnih izložbi širom Evrope i regiona mladi, ali već afirmisani, slikar Marko Kusmuk svoj novi opus predstavlja beogradskoj publici na velikoj samostalnoj izložbi "Anatomija zvuka" u Salonu Muzeja grada Beograda. Na izložbi, koja će biti otvorena do 28. jula, predstavljeno je 65 slika, a umetnik je izložio i svoju prvu skulpturu.

06.07.2024

17:48

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija