• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.05.2023

12:34

ŠIPTARI SE ZAVADILI ZBOG NOVAKA! Pustite ga da krsti decu na Kosovu!

EPAIMAGES

Tenis

ŠIPTARI SE ZAVADILI ZBOG NOVAKA! Pustite ga da krsti decu na Kosovu!

Podeli vest

Poruka jednog od najboljih tenisera sveta svih vremena Novaka Đokovića da će se vratiti na Kosovo i Metohiju kako bi tamo u srpskim svetinjama krstio sina Stefana i ćerku Taru izazvala je opštu histeriju među istaknutim članovima lažne države, ali i donela međusobna trvenja Šiptara iz južne srpske pokrajine.

Poslednji se oglasio publicista Veton Suroi, koji se oštro protivi stavu da bi Novaku trebalo zabraniti ulazak na teritoriju Kosova i Metohije.

- Svako ima pravo da krsti decu u crkvama na Kosovu. Đokovićevo je pravo da bira kad i gde će krstiti svoju decu. Niko to ne sme da mu zabrani. Novak treba da dođe i da se prilikom tog čina oseti duh iz Jevanđelja po Mateju 22:39 "Ljubi bližnjeg svoga, kao sebe samog" - kazao je Suroi.

Njegove reči prenosi potral "Gazeta ekspres" iz Prištine, koji u zaključku teksta pljuje po srpskom teniskom asu:

"Srpski teniser poznat je po svojim šovinističkim i kontradiktornim izjavama prema Kosovu".

Isti portal podseća da se na Đokovićevu najavu da će decu krstiti na Kosovu i Metohiji, saopštenu u intervjuu za italijanski "Korijero dela sera", prvi nakačio ministar kulture lažne države Kosovo Hajrule Čeku. On je na Tviteru citirao Noletove reči i dodao svoj komentar: "Nema vakcine, nema ulaska na Kosovo".

Aludirao je na činjenicu da Đoković nije vakcinisan protiv korona virusa i da je zbog toga u poslednje dve godine imao silne probleme i nije mu bilo dozvoljeno da se takmiči u Australiji i SAD.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Keba zbog alimentacije završio na sudu u Strazburu! Ljiljana Jevremović: Rekao mi je da neće da leči bolesno dete! (VIDEO)
Live TV

Keba zbog alimentacije završio na sudu u Strazburu! Ljiljana Jevremović: Rekao mi je da neće da leči bolesno dete! (VIDEO)

Dragan Kojić Keba je imao sudski spor za utvrđivanje očinstva njegovog deteta, koje nije hteo da prizna. Taj incident pokreće pitanje o alimentaciji i svim sudskim procesima o starateljstvu, a na to su odgovorile su gošće Vikend info jutra, Ljiljana Jevremović, tekstopisac, advokat Tamara Nemčev Džinić i socijalna radnica Biserka Jakovljević.

01.09.2024

13:08

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija