• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.05.2023

12:53

IZBACIO NOVAKA IZ RIMA, PA PORUČIO: On je FAVORIT na Rolan Garosu!

Tanjug

Tenis

IZBACIO NOVAKA IZ RIMA, PA PORUČIO: On je FAVORIT na Rolan Garosu!

Podeli vest

Finalista turnira u Rimu i teniser koji je pobedio Novaka Đokovića u četvrtfinalu, Holger Rune, istakao je da je Srbin favorit na predstojećem Rolan Garosu.

U finalu maserta u Rimu od Holgera Runea bio je bolji ruski teniser, Danil Medvedev.

Kada su Danca pitali da li je Medvedev favorit i za krunu u Parizu, Rune je kao iz topa poručio:

- Mislim da jeste, ali i dalje mislim da je Novak prvi favorit na turniru. On je taj koji ima najviše slemova, ko je najiskusniji. Onda imamo Alkaraza, pa Medvedeva. Mnogo momaka... - kaže Rune.

Foto: Tanjug/AP

 

Poput mnogih i Rune smatra da će odsustvo Rafaela Nadala dati šansu ostalima.

- Ako moram da biram favorita, verovatno je to Novak. Ipak, sve je sada otvorenije jer neće biti Rafe ove godine, a on je turnir osvajao 14 puta. Da, Medvedev je pokazao dobre signale na šljaci ove sezone i igra sve bolje. Svakako je jedan od favorita - smatra mladi Danac.

Otkrio je Rune i svoja očekivanja od prestižnog turnira.

- Mislim da sam imao mečeve koji su mi bili neophodni da se pripremim najbolje što mogu. Pariz je glavni cilj u sezoni na šljaci. Sada je sve u podešavanju tih malih stvari za koje želim da funkcionišu bolje sledeći put u tim velikim mečevima - poručio je šesti teniser sveta.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17