• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.05.2023

10:05

NOVAK JE NAJVIŠE RAZOČARAN ŠTO NEMA NADALA! Đokovićev KRITIČAR šokirao SVET uoči Rolan Garosa

REUTERS/Loren Elliot/Hannah Mckay

Tenis

NOVAK JE NAJVIŠE RAZOČARAN ŠTO NEMA NADALA! Đokovićev KRITIČAR šokirao SVET uoči Rolan Garosa

Podeli vest

Bivši švedski teniser Mats Vilander dao je zanimljivu ekspretizu uoči početka ovogodišnjeg Rolan Garosa.

Brojimo sitno do početka drugog ovosezonskog grend slema! Rolan Garos startuje u nedelju, ali u Parizu neće biti večitog šampiona Rafaela Nadala koji nije uspeo da se oporavi za svoj omiljeni turnir zbog čega će trka za šampionski pehar biti izuzetno uzbudljiva. 

Naravno, prvi favorit za titulu je Novak Đoković koji bi u Parizu mogao do svog 23. grend slem trofeja, ali će konkurencija biti, pa u najmanju ruku - paklena. Mnogi smatraju da Nadalov izostanak predstavlja olakšavajuću okolnost, ali se sa tim stavom ne slaže Mats Vilander. 

Bivši švedski teniser i deklarisani kritičar Novaka Đokovića govorio je uoči početka Rolan Garosa, a tom prilikom istakao je da je najboljem svih vremena najteže pala činjenica da na grend slemu neće biti Rafaela Nadala. 

- Mislim da je Novak najviše razočaran što nema Rafe u žrebu. Ubeđen sam da bi Srbin voleo da osvoji svoju 23. gren slem titulu tako što bi na svom putu savladao Nadala. Sada je to neko prelomno vreme kada ćemo da vidimo ko će da nosi epitet najboljeg svih vremena. I onda kada nemamo Novaka zbog toga što se nije vakcinisao ili Rafu zbog povrede, to na neki način umanjuje draž - rekao je Mats Vilander. 

Foto: Starsportphoto

Da Šveđanin ne želi Novaka Đokovića kao apsolutnog rekordera po broju grend slem titula bilo je jasno i u prošlosti, a Vilander je to potvrdio uoči Rolan Garosa. 

- Voleo bih da njih dvojica na kraju karijere imaju isti broj gren slem titula i da uvek Rodžer Federer bude spomenut u istoj rečenici sa njima dvojicom kada se govori o najvećim svih vremena - podvukao je bivši švedski teniser, a danas "stručni" konsultant na "Eurosportu". 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija