• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.05.2023

22:10

SRPSKI AS SE OGLASIO! Nole oduševljen zbog Olge

Starsportphoto

Tenis

SRPSKI AS SE OGLASIO! Nole oduševljen zbog Olge

Podeli vest

Najbolji srpski teniser Novak Đoković oglasio se posle velikog uspeha Olge Danilović i plasmana u glavni žreb Rolan Garosa.

Danilovićeva je u poslednjem trećem kolu kvalifikacija pobedila Ruskinju Eriku Andreajevu sa 2:0 u setovima i tako po četvrti put u karijeri izborila mesto na jednom od četiri najveća grend slema turnira.

Tim povodom se oglasio Nole, koji je na na svom Instagramu objavu Olginu sliku uz niz emotikona, koji označavaju snagu, uspeh i dobro obavljen posao.

Foto: Instagram

Danilovićeva, koja će biti naša jedina predstavnica u ženskoj konkurenciji, u prvom kolu grend slema u Parizu igraće protiv Ukrajinke Katerine Baindl, trenutno 80. teniserke sveta.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)
Kultura

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)

Nakon izuzetno uspešnih samostalnih i grupnih izložbi širom Evrope i regiona mladi, ali već afirmisani, slikar Marko Kusmuk svoj novi opus predstavlja beogradskoj publici na velikoj samostalnoj izložbi "Anatomija zvuka" u Salonu Muzeja grada Beograda. Na izložbi, koja će biti otvorena do 28. jula, predstavljeno je 65 slika, a umetnik je izložio i svoju prvu skulpturu.

06.07.2024

17:48

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija