• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.05.2023

10:52

NE VOLI NOVAKA! Legendarni teniser i otac NBA asa brutalan: ĐOKOVIĆEVA IGRA ME NE PRIVLAČI, NEMA TU HARIZMU!

AP PHOTO

Tenis

NE VOLI NOVAKA! Legendarni teniser i otac NBA asa brutalan: ĐOKOVIĆEVA IGRA ME NE PRIVLAČI, NEMA TU HARIZMU!

Podeli vest

Bivši francuski teniser i treći teniser sveta 1986. Janik Noa, govorio je o "velikoj trojci" i istakao da mu je Novak Đoković najmanje drag.

Janik Noa je nekada nastupao i za Dejvis kup reprezentaciju Francuske, a najbolji rezultat na ATP listi imao je 1986. kada je stigao do treće pozicije. 

Noa, koji ove godine slavi tačno 40 godina otkako je osvojio titulu na Rolan Garosu, za argentinski "La Nasion" dao je intervju uoči početka turnira u glavnom gradu Francuske. On je u tom intervjuu upitan ko mu je omiljeni teniser svih vremena i kako komentariše tenisere iz "velike trojke" - Nadala, Federera i Noleta.

- Ne osećam da mi je Đoković blizak, ne znam da objasnim. Ne poseduje tu harizmu koju imaju Rafael Nadal i Rodžer Federer. Ne privlači me Novakova igra. Ne bih mogao sa njim ni na kafu da sednem - rekao je Noa.

Janik, inače otac čuvenog košarkaša Žoakima Noe, ima potpuno drugačije mišljenje o Nadalu i Federeru.

Foto: AP PHOTO

Janikov sin Žoakim

Federer je bio umetnik. Teško je preživeti u tako moćnom i fizički zahtevnom sportu i biti umetnik, što je bio Rodžer. Ja se tome divim. Radio je stvari sa reketom koje nikad nisam video. Rod Levjer je radio nešto slično, Džon Mekinro, ali Federer je radio sve to i još više. Od sve trojice, najdraži mi je Rafael Nadal. Rafa poštuje i skupljače loptica, ljude iz taksija, sve one koji se ne vide pred kamerom.  Osvojio je 22 grend slema i još uvek je onako skroman kakav je uvek i bio. Iz tog razloga mi je omiljen među njima trojicom - rekao je Janik.

Foto: Tanjug

 

Novak Đoković prvi meč ove sezone na Rolan Garosu igra u ponedeljak, 29. maja, a protivnik mu je Aleksandar Kovačević koji je trenutno 114. teniser sveta.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija