• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.05.2023

11:01

OD ŠAMPIONKE VIMBLDONA DO SKIDANJA ZA LOVU! "NOVA ŠARAPOVA" će fotkama ZALUDETI muškarce i zgrnuti BRDO PARA! (FOTO)

printscreen

Tenis

OD ŠAMPIONKE VIMBLDONA DO SKIDANJA ZA LOVU! "NOVA ŠARAPOVA" će fotkama ZALUDETI muškarce i zgrnuti BRDO PARA! (FOTO)

Podeli vest

Nekadašnja ruska teniserka Sofija Žuk otvorila je nalog na platformi "Onlyfans", gde planira da zarađuje novac kačeći svoje vrele fotografije. Pre osam godina poredili su je sa slavnom zemljakinjom Marijom Šarapovom.

Sofija Žuk (23) je 2015. postala juniorska šampionka Vimbldona savladavši u bici za trofej zemljakinju Anu Blinkovu sa 7:5, 6:4.

Imala je tada nepunih 16 godina, predviđali su joj veliku karijeru i poredili je sa slavnom Marijom Šarapovom i po talentu i po lepoti.

Foto: AP Photo/Alastair Grant

Sofija Žuk sa trofejom Vimbldona

Međutim, zanosnu plavušu telo je počelo da izdaje, imala je ogromnih problema sa leđima, zbog čega je 2019. bila prinuđena da završi karijeru.

- Mom telu je bio potreban odmor. Moje stanje je bilo toliko loše da ni lekari nisu hteli da me leče. Leđa su mi bila kao da imam 60 godina - ispričala je Sofija.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sofya Zhuk (@sofya_zhuk)

 

 

Imala je svega 20 godina kad je okačila reket o klin, njen najviši domet bio je 116. mesto, a u karijeri je zaradila oko 400.000 dolara od tenisa. Sada je odlučila da živi samo od lepote i da svoje fotografije naplaćuje fanovima.

Bavim se modelingom, ali želim da radim nešto drugo sa strane. Trenutak koji ste čekali je stigao. Otvorila sam "Onlyfans" nalog - obelodanila je Žukova.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sofya Zhuk (@sofya_zhuk)

 

 

Jednu stvar ipak nikad neće učiniti. Nema nameru da se slika potpuno gola.

- Neće biti golotinje, pa nemojte da se palite , ali će biti zanimljivog sadržaja. Podeliću link kad sve bude spremno - najavila je Sofija.

POGLEDAJTE KAKO IZGLEDA SOFIJA ŽUK:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Milo Đukanovic

pre 10 meseci

Šta bre litate s picoustim,zar vam nije jasno da ga slijedi moja sudbina.zapad je već sve isplanirao do detalja.Kosovo uskoro postaje nezavisna država,a Srbija će da dobije novog Đinđića,koji će po recepturi Zapada da preoblikuje režimsku i zaostalu balkansku žabokrečinu u demokratsku državu poput Hrvatske. primjer će da Srbiji bude nova Crna Gora kojoj više neće da caruju SPC sveštenici već novi prozapadnjački kadar,identično kao što isto očekuje i BiH,dok debilčina Dodig već trači boravište kod Putine negdje u Ruskoj zabiti. A gdje ćete vi Vučićevi sramotni plaćenici uskoro da zarađujete za hleb djeci? Da li imate rezervni plan spasa i gdje?

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija