• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.05.2023

11:30

NOVAK JE ODMAH PREKINUO TRENING! Kada je video šta se dešava ekspresno je reagovao! (VIDEO)

reuters

Tenis

NOVAK JE ODMAH PREKINUO TRENING! Kada je video šta se dešava ekspresno je reagovao! (VIDEO)

Podeli vest

Novak Đoković se priprema za start Rolan Garosa, a na njegovom poslednjem treningu bilo je nekoliko hiljada navijača na terenu "Suzan Lenglen".

Tribine su naravno krcate na svakom treningu srpskog tenisera, svi jedva čekaju da vide Novaka koji u Parizu juri istorijski 23. grend slem. 

Sunčano vreme i veliki broj ljudi na tribinama uticao je na navijače, pa je jednom dečaku pozlilo. Novak je odmah prekinuo trening kako bi pomogao klincu. Spustio ga je do terena, doveo ga je do klupe i pomogao mu da se osveži, pa mu je dao vodu i ledeni peškir, a potom ga vratio na trobine. Novakov gest navijači su pozdravili ovacijama i gromoglanim aplauzom. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tennis (@tennischannel)

 

Rolan Garos počinje u nedelju, ali će Novak Đoković na teren u ponedeljak, gde mu je rival američki teniser srpskog porekla Aleksandar Kovačević.

- Nije tajna da je jedan od razloga to što želim da uzmem što više rekorda. Stvari su drugačije nego u odnosu na pre 10 godina, moje telo drugačije odgovora. Sve podređujem grend slemovima, za sada nemam fizičkih problema, želim da budem spreman kada dolazim ovde. Povredio sam se u Adelejdu, tako da sam morao sa povredom da igram kroz čitav Australijan open. I nije bilo nimalo prijatno igrati iako sam osvojio turnir. Moram biti spreman za takve stvari, jer se češće dešavaju sada. Deo mene je uvek spreman da osvaja grend slemove i titule, ali moram da budem svestan da su stvari drugačije, da razmišljam mesec po mesec - rekao je Đoković pred početak takmičenja.

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković juri 23. grend slem na Rolan Garosu

Novak Đoković je ulogu favorita prepustio Karlosu Alkarazu. 

- Alkaraz je verovatno najveći favorit na turniru, Cicipas, Medvedev, Rune, Rud, Zverev koji zna da vas ošteti na velikim turnirima. Sve je otvoreno, tu je nekoliko momaka koji mogu da učine mnogo, nadam se da ću uspeti da pobedim - kazao je naš teniser.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Advokat Dragijevića zatečen odlukom o svojoj smeni: Ne znam zašto, ali znam ko će da me zameni!
preokret

Advokat Dragijevića zatečen odlukom o svojoj smeni: Ne znam zašto, ali znam ko će da me zameni!

Kao grom iz vedra neba odjeknula je vest da advokat , Nebojša Živanović, po želji Radoslava Dragijevića oca osumnjičenog za teško ubistvo male Danke Ilić, Dejana Dragijevića više nije pravni zastupnik njega i njegove supruge Svetlane koja je dobila status zastićenog svedoka. Živanović koji je zastupao Dragijeviće pri davanju iskaza o slučaju ubistva dvogodišnje devojčice , pred tužiocem VJT u Zajecaru.

25.04.2024

11:40

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija