• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.05.2023

16:54 >> 17:08

KOSOVO JE SRCE SRBIJE, STOP NASILJU! Novak iz Pariza i poslao MOĆNU poruku (FOTO)

reuters

Tenis

KOSOVO JE SRCE SRBIJE, STOP NASILJU! Novak iz Pariza i poslao MOĆNU poruku (FOTO)

Podeli vest

Najbolji srpski teniser Novak Đoković, danas je posle pobede nad Aleksandrom Kovačevićem (3:0) u prvom kolu Rolan Garosa, napisao poruku podrške srpskom narodu sa Kosova i Metohije.

Đoković je posle meča na kameri napisao: "Kosovo je srce Srbije. Stop nasilju!". Situacija na severu Kosova i Metohije je veoma teška i napeta posle nasilnog upada kosovske policije, a očigledno je da Đoković pomno prati šta se dešava u Leposaviću, Zvečanu, Zubinom Potoku i Kosovskoj Mitrovici.

 

 

Sigurnom igrom Novak Đoković izborio je plasman u drugo kolo Rolan Garosa gde ga čeka duel protiv Martona Fučoviča. Ipak, sve to palo je u drugi plan nakon meča i dirljive poruke koju je srpski teniser napisao na kameri umesto svog potpisa. 

Novak je rešio da pruži podršku Srbima sa Kosova i Metohije koji poslednjih trpe teror takozvanih kosovskih vlasti. 

Podsetimo, Srbi na severu Kosmeta nedavno su doživeli upad tzv. specijalnih jedinica policije Kosova, gde su albanski gradonačelnici zauzeli opštine u kojima vlast imaju Srbi, pa su čak i skinuli srpsku zastavu i stavili zastavu tzv. Kosova. Tom prilikom povređeno je i desetak osoba. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
vlado

pre 11 meseci

UZELI STE VELIKE PARE PRODAVAJUČI ZEMLJU ŠIPTARIMA NA KOSOVU A SAD HOČETE ONO ŠTO VIŠ NIJE VAŠE.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija