• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.05.2023

12:11

NOVAK MU JE TRN U OKU, AMERIKANAC SE JAVIO ZBOG KOSOVA! Dežurni pljuvač našeg tenisera razbesneo navijače!

Reuters/printscreen

Tenis

NOVAK MU JE TRN U OKU, AMERIKANAC SE JAVIO ZBOG KOSOVA! Dežurni pljuvač našeg tenisera razbesneo navijače!

Podeli vest

Poruku podrške srpskom narodu na Kosovu i Metohiju Novaka Đokovića prokomentarisao je dežurni mrzitelj i pljuvač našeg tenisera američki novinar Ben Rotenberg.

Danima se besramno sprovodi nasilje nad Srbima na Kosovu i Metohiji, a najbolji srpski teniser nije ćutao. Posle pobede protiv Aleksandra Kovačevića na kameri na kojoj  teniseri ostave samo svoj potpis, napisao je "Kosovo je srce Srbije, stop nasilju“.

Odjeknula je poruka širom sveta, hejtri i zapadni mediji ga kritikuju, ali je naravno dobio nepodeljenu podršku Srba i naših sportskih legendi. Očekivali su mrzitelji da će Francuzi kazniti Novaka, ali od toga neće biti ništa. Morao je da se oglasi i Amerikanac, večiti kritičar našeg asa Ben Rotenberg.

"Đoković je napisao "Kosovo je srce Sebije" Stop nasilju" na kameri posle pobede na Rolan Garosu nakon što se se tenzije u regionu rasplamsale", napisao je Ben uz fotografiju Novakove poruke posle pobede protiv Aleksandra Kovačevića.

Potom je objasnio kako se Novak nije dugo oglašavao po pitanju Kosova.

"Novak je 2008. godine posle prve veće pobede snimito poruku za mitig Kosovo je Srbija u Beogradu", podsetio je Amerikanac i izazavo bes Novakovih navijača.

"Kosovo je Srbija i to je kraj, svidelo se to nekome ili ne. Drugo, nasilje treba da prestane što pre. To je  isto kao kada Ukrajinci  traže mir, i svi su za to, zašto se i sada ne bismo složili", poruka je jednOg navijača trećeg tenisera sveta na društvenim mrežama. "Novak ima pravo da izrazi svoje mišljenje, o temi ne znam mnogo i neću da komentarišem", "Plači, Kosovo je Srbija"

 

 

Novak se oglasio pred miting u znak protesta zbog proglašenja nezavisnosti lažne države Kosovo.

- Želim svima da se zahvalim koji su danas došli da podrže miting  i pošalju sliku svetu da nismo mali, da smo složni i spremni da odbranimo ono što je naše. Žao mi je što fizički nisam danas sa vama ali moja familija i ja smo srcem uvek uz Kosovo. Mnogo mi teško pada cela situacija, jer svi znamo da se istorija srpskog naroda pisala na Kosovu. Kosovo je Srbija i tako treba zauvek da ostane - rekao je tada Nole.

Novak je nedavno Italijanskim medijima rekao da želi decu da krsti na Kosovu pa se našao na udaru Šiptara. Rotenber je ističe kako je Novak ponovo počeo da priča o Kosovu pošto su se tenzije rasplamsale ove godine, kao i da mu je ministar sporta lažne države Hajrula Čeku poručio da ne može da uđe na Kosovo jer nije vakcinisan. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Pa gde baš sad ? Ponovo afrička kuga svinja u selima oko Čačka i Kraljeva! Evo šta je sve zabranjeno vlasnicima
Nevolja ne bira

Pa gde baš sad ? Ponovo afrička kuga svinja u selima oko Čačka i Kraljeva! Evo šta je sve zabranjeno vlasnicima

Na delu teritorije gradova Čačak i Kraljevo ponovo je proglašena opasnost od zarazne bolesti afričke kuge svinja. Kritična situacija je u selima Tavnik u Kraljevu i Bresnica u Čačku. Ova odluka o proglašenju zaraženog područja, doneta je na osnovu rešenja, koje je donelo Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede – Uprava za veterinu.

27.04.2024

09:15

Zatvara se veliki broj ulica u centru i na Novom Beogradu! Skoro 100 linija gradskog prevoza menja trasu: Ovo je detaljan spisak
Beograd

Zatvara se veliki broj ulica u centru i na Novom Beogradu! Skoro 100 linija gradskog prevoza menja trasu: Ovo je detaljan spisak

Najmasovniji međunarodni sportski događaj na ulicama našeg glavnog grada - Beogradski maraton, održava se u nedelju 28. aprila sa već tradicionalnim startom kod Crkve Svetog Marka i ciljem na Terazijama. Beogradski maraton ove godine okupiće rekordnih preko 13.000 učesnika, i to na distancama od 10, 21 i 42 kilometra, a u Beograd dolazi i 2.500 stranaca iz 72 zemlje širom sveta.

27.04.2024

09:14