• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.05.2023

22:12

SA NOVAKOM NEMA ŠALE! Đoković oduševio LEGENDU na startu Rolan Garosa

reuters

Tenis

SA NOVAKOM NEMA ŠALE! Đoković oduševio LEGENDU na startu Rolan Garosa

Podeli vest

Legendarni britanski teniser Tim Henman oduševljen je formom Novaka Đokovića na startu Rolan Garosa.

Daleko je Novak Đoković bio od prave forme na šljaci uoči Rolan Garosa, ali ako se po jutru dan poznaje srpski as uspeo da se maksimalno spreman dođe u Pariz. Najbolji teniser svih vremena bez problema savladao je Aleksandra Kovačevića u prvom kolu Otvorenog prvenstva Francuske sa 3:0 čime je oduševio Tima Henmana. 

Nekadašnji britanski teniser, a danas stručni konsultant Eurosporta govorio je o igri Novaka Đokovića na startu Rolan Garosa. 

- Ovo je još jedan primer kako on ighra tenis pod svojim uislovima. U Australiji je imao kratke razmene jer nije želeo previše da trči zbog te povrede tadnje lože. Kada ga vidite u ovoj vrsti forme, uvek je tačno na lopti i precizan je sa osnovne linije. Na servisu je konstantan. Ovo je samo jedan meč i Novak je jedan od najvećih šampiona svih vremena, ali ovo je bio vrlo dobar start. Nema sa njim šale - rekao je Henman. 

Foto: EPA

Aleksandar Kovačević u trećem setu uspeo je da pruži nešto žešći otpor Novaku, ali ništa više od toga budući da je srpski teniser u taj-brejku "počistio" golobradog Amerikanca. 

- U trećem setu je bilo nekih nezgodnih momenata, ali mislim da neće biti previše razočaran zbog toga. Morate da se nosite sa tim trenucima nervoze. Dobiti meč u tzri seta, u njegovoj glavi to je jedan meč precrtan, ostaje još šest - dodao je Henman. 

Novak Đoković u drugom kolu Rolan Garosa igra protiv Martona Fučoviča iz Mađarske, a taj duel na programu je u večernjem turniru u sredu. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija