• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.05.2023

13:16

NEVALJALA I SE*SI, BACA MUŠKARCE U TRANS! Ona je najvrelija teniserka, Eženi nedostaje fanovima (FOTO GALERIJA)

Instagram/Eženi Bušar

Tenis

NEVALJALA I SE*SI, BACA MUŠKARCE U TRANS! Ona je najvrelija teniserka, Eženi nedostaje fanovima (FOTO GALERIJA)

Podeli vest

Kanađanka Eženi Bušar je jedna od najleših teniserki, pa nema sumnje da nedostaje navijačima.

Već duži vremenski period Eženi Bušar ne beleži zavidne rezultate na teneskim terenima, nedavno je eliminisana u četvrtfinalu turnira u Firenci, a trenutno je čak 221. na WTA listi.

Ali, nekada peta teniserka sveta planete okrenula se novim poslovnim izazovima. Oprobala se kao stjuardesa na letu kanadske avio-kompanije Fly Flair Airlines. Sudeći po odzivu i oduševljenju ljudi koji su putovali sa Eženi  kao stjuardesom, ne bi bilo iznenađenje da se ovako nešto ponovi. 

Foto: Instagram/Eženi Bušar

 

Takođe, snima reklame za popularne brednove, a aktivna je i na društvenim mrežama, pa svakodnevno obraduje fanove nekim provokativnim fotkama. Mada, sigurno bi bili srećniji da mogu da je viđaju češće na teniskim terenima.

Foto: Instagram/Eženi Bušar

 

U toku je Rolan Garos, a Eženi za to vreme igra tenis na travi.

Foto: Instagram/Eženi Bušar

Eženi Bušar

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija