• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.05.2023

20:05

SRPSKA TENISERKA OBOŽAVA JOKIĆA! Skroman, spontan i NAJBOLJI KOŠARKAŠ NA SVETU!

Reuters/USA Today

Tenis

SRPSKA TENISERKA OBOŽAVA JOKIĆA! Skroman, spontan i NAJBOLJI KOŠARKAŠ NA SVETU!

Podeli vest

Olga otkriva da pomno prati NBA ligu i da navija za centra iz Sombora.

Prezime Danilović sinonim je za košarku, pa ne čudi što srpska teniserka i ćerka našeg proslavljenog asa Predraga, obožava igru pod obručima! Olga Danilović (22) izborila je juče plasman u 2. kolo Rolan Rarosa, a posle meča sa Ukrajinkom Katerinom Baindlovom, odgovarala je na pitanja o Nikoli Jokiću (28)!

Foto: Starsportphoto

Olga sa ocem Predragom Danilovićem

Inostrane medije posebno je interesovalo šta lepa Srpkinja misli o centru Denvera i njegovim fenomenalnim partijama u najjačoj ligi sveta.

- Malo mi je teško da pomno gledam mečeve u NBA, jer se igraju u toku noći, ali svi znamo da je Jokić najbolji košarkaš na svetu i ponosni smo na to. Mi smo sportska nacija i tu često ističemo upravo košarku. Moj otac je igrao na najvišem nivou u Evropi, Americi i za našu reprezentaciju, pa nam je to i deo porodične tradicije. Način na koji Nikola igra i predstavlja našu zemlju je fantastičan. Obožavam ga, imam veliko poštovanje za to što je spontan, fin i skroman, a najviše što je uspeo da sačuva sebe - rekla je Olga na konferenciji za medije u Parizu.

Foto: EPAIMAGES

 

Trenutno 105. igračica na svetu ne propušta košarkaške utakmice, a voli često da dođe i na mečeve Partizana. 

- Svako jutro se trudim da pogledam snimke iz NBA, odnosno kompilaciju najboljih delova utakmice koju je prethodnu noć igrao Jokić. Toliko smo ponosni na njega i zato nam ne pada teško da pratimo našeg dvostrukog MVP-ja ili bolje rečeno trostrukog. I moj otac ga obožava. Na prvu loptu se vidi da je je prirodan momak, a tu vrstu karaktera je lako voleti. Inače, sport pratim emotivno i na taj način uživam u njemu - objasnila je Danilovićeva.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!
Politika

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!

Predsednik Srpske liste Zlatan Elek sa saradnicima sreo se danas u Kosovskoj Mitrovici sa članovima Radne grupe saveta Evropske unije za Zapadni Balkan (COWEB) i Evropske službe spoljnih poslova i tom prilikom predstavili političko-bezbednosnu situaciju na Kosovu i Metohiji i položaj srpskog naroda na ovim prostorima.

25.04.2024

13:54

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija