• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.05.2023

19:15 >> 23:26

NOVAK SE NAMUČIO PROTIV FUČOVIČA! Koliko je samo živaca izgubio, ali ipak IZBACIO MAĐARA! Idemo, dajte sledećeg!

EPAIMAGES

Tenis

NOVAK SE NAMUČIO PROTIV FUČOVIČA! Koliko je samo živaca izgubio, ali ipak IZBACIO MAĐARA! Idemo, dajte sledećeg!

Podeli vest

Novak Đoković pobedio je Mađara Martona Fučoviča 3:0 (7:6/2/,6:0, 6:3) u 2. kolu Rolan Garosa.

Srpski teniser, inače treći reket sveta, u tri seta je izašao na kraj sa 83. teniserom na ATP listi.

NOVAK ĐOKOVIĆ - MARTON FUČOVIČ 3:0 (7:6/2/,6:0, 6:3)

Pobednik duela između Đokovića i Fučoviča igraće u trećem kolu Rolan Garosa sa Alehandrom Davidovičem Fokinom (Španija).

 

 

TOK  MEČA: 

TREĆI SET

Vodi Fučovič na svoj servis 30:15, pa Novak stiže do izjednačenja i meč lopte. Nije pogodio teren Đoković. Đus. Nova meč lopta. Kraaj. Brejk i pobeda Novaka Đokovića protiv mađarskog tenisera.

5:3 - Novak servira za meč i stiže do prednosti. Preokret Fučoviča, odgovara Novak, ali opet drop-šot Fučoviča i brejk lopta. Brejk pravi Fučovič, neverovatno. Idemo dalje.

5:2 - Servira Fučović, Novak ima dve brejk lopte, ali kakav poen izvukao je drop-šot Mađara skratio loptu poentirao i sada Nole utišava publiku. Novi brejk serviraće Srbin.

Foto: reuters

4:2 - Siguran je Nole na svom servisu. Već ima 30:0. Mađar smanjujem, ali Novak dodaje gas, osvaja gem i potvrđuje brejk.

3:2 - Đoković prvi stiže do prednosti. Izjednačen gemu kome Đoković dolazi do brejk lopte. EVO GAAA, BREEEJK! 

2:2 - Gazi Novak u ovom gemu. Prednost, pa 30:0 i dok dlan o dlan tri gem lopte. To se naravno ne propušta. Izjednačenje.

Foto: reuters

1:2 - Fučovič pravi mini preokret i vodi u drugom setu. Konstantno je imao prednost u ovom gemu, a kod Đokovića opet gledamo mali pad u igri.

1:1 - Novak servira, ne da se Mađar, ima dve brejk lopte i prvu koristi. 

1:0 - Fučovič na servisu, Novak nastavlja gde je stao u drugom setu. Već je 0:30. Tri brejk lopte ima Đoković i pravi novi brejk!

 

DRUGI SET

6:0 - Evo trzaja Fučoviča u ovoj deonici igre. Preti brejkom 0:30, odgovara Nole. Izjednačenje, pa treći uzastopni poen za Đokovića 40:30. Ipak đus. Ne prolazi drop šot. Brejk lopta za Fučoviča. Izjednačenje. Odlična duboka i opasna po rivala lopta, prednost srpski teniser. Bombaaaaaaaaaaa, kakvo čišćenje linije Novaka za novi gem i drugi set.

5:0 - Servira Fučovič i dolazi do prednosti. Vođstvo je duplirano, a onda Nole poenom na mreži smanjuje 30:15. Izjednačenje. Nervozan je sad rival, što je logično. Ima gem loptu Mađar, ali odličlan drop-šot Noleta i đus. Greši Marton i šalje loptu u aut. Nova brejk lopta za Novaka. I brejk, protivnik više ne može ni gem da osvoji.

4:0 - Novak teže od očekivanog stiže do potvrde drugog brejka, ali najvažnije je da ima ogromnu prednost u drugom setu. 

Foto: AP/Photo

3:0 - Furiozni Novak za razliku od prvog seta sada stiže do drugog brejka. Iskoristio je prvu brejk loptu i stigao do velike prednosti. 

2:0 - Novak stiže do prednosti, a onda spektakularan ritern Mađara 15:15. Dva poena za Novaka i dve gem lopte. Odličan poen, Fučević se odbranio, fenomenalno riternirao, ali Đokovićevu dijagonalu nije uspeo da vrati. Potvrda brejka.

1:0 - Fučovič prvi servira u drugom setu. Sada je 30:15 za mađarskog tenisera. Koristi Novak brek šansu već na staru ovog dela igre i dolazi do vođstva.

 

 

PRVI SET

TAJ-BREJK

7:6 (6:2) - Stiže Đoković do brzih 2:0. Tako je breeeeee, greši Mađar 3:0. Kakva paralela Fučoviča 3:1. Dobra procena Đokovića, lopta ide u aut 4:1. Drži prednost mini brejka srpski teniser.Jedan dugačak reli pripao je Mađaru, lob Novaka, vraća rival, pa onda jedan udarac, drugi vraća, pa novi udarac Nole vraća, e ovaj ne vraća. Kakav poen, posle 33 razmene. Novi fantastičan lob, vraća Fučovič, novi udarac Đokovića, greši Marton 5:2. Odlično nje ispratio srpski as poen i na mreži osvojio poen 6:2. Agresivan drugi servis, pa isto takav pokušaj riterna i aut. Na kraju 6:2 u taj brejku i prvi set za Novaka posle, ipak, Novakovog mučenja posle skoro sat i po igre.

6:6 - Mudriji na mreži je Novak, ima prednost srpski as, ali kakvo bombardovanje mađarskog asa 15:15. Srećan je Nole koliko je težak, lopta o mrežu ipak završava na Martonovoj strani terena. Izjednačenje. Novak ima brejk loptu, štetaaaaa Nole je "namestio" poen rivalu 40:40. Neverovatno, čudni udarci Novaka Đokovića, prednost za rivala. Izjednačenje. Nova prednost za za Fučoviča. I opet vrh mreže, lopta prelazi. Nole opet srećno stiže do đusa. Još jednom aut iz forhenda. Igraće se taj-brejk.

Foto: AP/Photo

6:5 Novak se vraća, stiže do 40:15, ali smanjuje Marton. Strašni padovi u Novakovoj igri. Sada je 40:40. Prednost za Novaka. Još jedan brutalan servis. Mađar će servirati za ostanak u setu.

5:5 - Prednost za Mađara, koji odmah duplira prednost 30:0. Tri gem lopte za izjednačenje. Deset poena zaredom je na svoj servis osvojio Fučovič. Gem za Mađara, neverovatno od 5:2 za Novaka sada je 5:5.

5:4 - Novak servira za prvi set, a protivnik stiže do prednosti. As u pravi čas 15:15. Uh, kao da je ramom udario loptu Nole, odličan drop-šot mađarskog tenisera. Savršen udarac sa osnovne linije 30:30. Neverovatan okršaj slajsevima, mađarski teniser se dobro snašao na mreži, brejk lopta. Odličan servis, đus. Nova brejk lopta, Đoković pogađa mrežu. Dupla servis greška našeg asa, Marton vraća brejk.

Foto: EPAIMAGES

5:3 - Mađarski teniser ekspresno stiže do 30:0, sada ima tri gem lopte i odmah koristi prvu. 

5:2 - Novak na servisu, Mađar stiže do prednosti. Nova greška srpskog tenisera na mreži 0:30. Tri vezane brejk lopte ima Fučović. Lak posao posle odličnog servisa, 40:15. Strašan poen, kako je samo Nole pogodio ugao na brejk loptu. Hvala, Marton. Poklon poen rivala Đokoviću. Izjednačenje. Spasio je Nole tri brejk lopte. Bravo Novačeeeee! Zaurlao je Nole, spasio tri brejk lopte i osvojio gem. I dalje ima brejk prednosti.

4:2 - Fučovič je na servisu i brzo stiže do 30:15. Ima Mađar prednost 40:30, ali Đoković stiže do izjednačenja. Gem lopta za Mađara, koji na kraju osvaja gem. Novak ima problem, vetar mu nosi prašinu u oči.

4:1 - Savršeno izgrađen poen, krunisan smečom na mreži 15:0. Izjednačenje, pa Fučovič stiže do prednosti. Novo izjednačenje, a onda rival preti brejkom. Odgovara Novak, a onda, su se jedan i drugi smenjivali u gem i brejk loptama, da bi na kraju Novak osvojio gem.

Foto: EPAIMAGES

3:1 - Poen konačno i za mađarskog igrača 15:0. Izjednačenje. Još jedan odličan forhend Fučoviča 30:15. Odlično servira protivnik 40:15. Ritern u noge Noletu 40:30. Šta je stigao Nole, na mreži se izvio, uštopovao i prebacio loptu preko mreže, izjednačenje. Prednost za Noleta, koji je proklizao i žali se sudiji na stanje terena. Odgovara Fučovič asom, pa stiže do prednosti. Šteta, imao je Đoković brekjk loptu, stiže Mađar do prvog gema u meču. Đoković je spaio četiri brejk lopte. 

3:0 - Nastavlja naš as sa odličnom igrom, drop-šot, a Mađar šalje lopticu u aut 15:0. Dobar volej 30:0, a onda još jedna greška Fučoviča 40:0. Tri gem lopte i Nole potvrđuje brejk i osvaja gem sa nulom.

Foto: EPAIMAGES

2:0 - Evo Đokovićevog drop-šota 0:15. Nova greška protivnika, koji pogađa mrežu 0:30. Odlična kombinacija posle dobrog servisa 15:30. Greši Nole, ali ipak stiže do brejk lopte. Još jedan jak servis, pa neodranjiv udarac u završnici poena - đus. Poklon rivala srpskom teniseru, koji ima prednost. Evo brejka! Odličan početak za Novaka.

1:0 - Novak servira na startu. Prvi poen osvaja srpski teniser. Odličan servis duplirana je prednost. Poen za Fučoviča, pa neočekivano veliki promašaj za Đokovića 40:30. Novi sjajan udarac mađarskog tenisera, od 40:0 do izjednačenja. Nekoliko jakih i dubokih forhenda, prednost za srpskog tenisera. Rivalu opet prolazi drop-šot, đus. Evo novog forhenda, prednost Đoković. Brutalan servis, dug početni gem, trajao je šest minuta. Nole vodi.

UŽIVO: 

19.15 - Dobro veče i dobrodošli na blog uživo meča Novak Đoković - Marton Fučovič na portalu Informer.rs

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)
Live TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)

Ekipa Informera nalazi se na Zejtinliku gde je otkrivena bista deda Đorđu, čuvaru srpskog groblja. Inicijativu je pokrenuo Informer i livnica "Jeremic".Otkrivanje biste je izazvalo veliko interesovanje u Solunu, gradski predstavnici tog grada su položili vence na njegov grob, a spomenik su svečano otkrili ministar odbrane Bratislav Gašić i ministar za rad, boračka i socijalna pitanja Nemanja Starović.

28.09.2024

11:09

Hronika

"Tu utehe nema": Mirjana je jedina preživela nesreću u Raškoj, njeni jauci kidaju dušu na komade
Hronika

"Tu utehe nema": Mirjana je jedina preživela nesreću u Raškoj, njeni jauci kidaju dušu na komade

Tragedija koja je zadesila porodicu Lazović i njihovu komšinicu Dijanu Kutlačić duboko je potresla zajednicu kod Raške. U prošlu subotu popodne, dok su se pripremali da krenu na sabor povodom praznika Mala Gospojina u manastir Studenica, doživeli su stravičnu saobraćajnu nesreću. Jedina preživela je Mirjana Lazović Bugarić, majka troje poginule dece i supruga Danijela.

28.09.2024

16:10

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija