• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.06.2023

07:34

USTANIII, NE ČUJEM TEEEEE... Đoković sočno psovao i urlao na Ivaniševića, Hrvat ga u čudu gledao! (VIDEO)

EPAIMAGES

Tenis

USTANIII, NE ČUJEM TEEEEE... Đoković sočno psovao i urlao na Ivaniševića, Hrvat ga u čudu gledao! (VIDEO)

Podeli vest

Novak Đoković se plasirao u treće kolo Rolan Garosa, pošto je nakon tri seta i dva sata i 50 minuta igre savladao Mađara Martona Fučoviča (7:6, 6:0, 6:3).

Mučio se Nole u prvom setu, iako je vodio 4:1. Uspeo je slomi otpor Mađara tek posle sat i po borbe. Bio je izuzetno nervozan, u nekoliko navrata srpski as se okretao ka svom "boksu" i oštro kritikovao trenera Gorana Ivaniševića.

"Ustani, ustani, ne čujem te, je**te!", vikao je Novak na italijanskom jeziku ka treneru i stručnom štabu.

 

Posle pobede je pričao o nervozi tokom meča.

 Sat i po vremena je trajalo, ako sam nervozan onda to znači da mi nije stalo do svega, nervoza je deo svega. Ponekad se izrazim na takav način. Pričam sa sobom, sa timom, važno je da se regrupišeš i ideš u pravom smeru - rekao je treći teniser sveta.

Posle meča je Novak Đoković u razgovoru sa Barbarom Šet i sa Timom Henmanom u studiju "Eurosporta" objasnio kako se osećao na terenu. Nisu uslovi bili idealni.

- Klizavo je, jer je vetar duvao sa daljeg kraja terena i mislio sam na Nadala i Federera i na njihov egzibicioni meč u Španiji, kada je pola terena bilo trava, pola šljaka. Tako sam se osećao danas, kao bambi na ledu, kao da sam u blatu. Obično ti i Barbara znate da kad sunce zađe intenzitet vetra padne, ali to nije bio slučaj, teško je naći tajming, distancu u odnosu na loptu, ali on je odigrao jako dobro. Odajem mu priznanje što se borio, odigrali smo set od sat i po kao da smo odigrali dva različita meča -  rekao je Đoković.

Foto: EPAIMAGES

 

Pred Novakom je dan odmora i pripreme za meč 3. kola protiv Španca Alehandra Davidovič-Fokine. Iza njega ostaju preskočene dve prepreke - najpre u meču protiv Amerikanca Aleksandra Kovačevića, a onda i ove srede protiv Mađara Martona Fučoviča.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija