• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.06.2023

20:34

OLGA OSTVARILA USPEH KARIJERE, PA PROGOVORILA O VEZI SA OBLAKOM! Samo sam vas čekala! Sve je lepše i bolje

Reuters/USA Today

Tenis

OLGA OSTVARILA USPEH KARIJERE, PA PROGOVORILA O VEZI SA OBLAKOM! Samo sam vas čekala! Sve je lepše i bolje

Podeli vest

Srpska teniserka Olga Danilović (22) ostvarila je uspeh karijere pošto se plasirala u 3. kolo Rolan Garosa. Srpkinja je pobedila Jasmin Paolini sa 6:2, 7:5, a onda na konferenciji za medije progovorila o svojo vezi sa slovenačkim fudbalskim golmanom Janom Oblakom.

Olga je pre nekoliko dana otkrila da je u ljubavi sa čuvarom mreže Atletiko Madrida. Naravno, nakon velike pobede na Rolan Garosu jedno od pitanja na pres konferenciji bilo je i to. Očigledno, mlada teniserka je imala spreman odgovor.

Foto: reuters

 

- Samo sam vas čekala! Kada se osećaš lepo, sve je lepše, lakše i bolje. Kada si ispunjen u svakom planu. Puno je sati na terenu i deifnitivno kada je lepo van terena, možda može da bude bolje i na terenu. Da tako kažemo. Jesam spakovala, stavila sam mašnicu i sve - rekla je Olga Danilović kroz osmeh.

Foto: Tanjug

 

Ćerka proslavljenog košarkaša Predraga Danilovića kaže da je ponosna na uspeh, ali da će se boriti za pobedu i u narednom kolu, protiv teniserke iz Tunisa Ons Žaber.

Ponosna sam na sebe. Zaostajala sam 5:1 u drugom setu, ali borila sam se poen po poen. Nisam igrala dobro do tada, ali nisam odustajala. Imala sam uspone i padove. Što se tiče narednog meča, daću sve od sebe. Ona je favorit, ali spremiću se što bolje mogu - dodaje Olga.

Naša igračica srećna je što je i dalje na turniru, baš kao i Novak Đoković.

Uživaću u svakom trenutku na terenu. Igram protiv teniserke iz top deset, ali to je vrsta izazova zbog kog svi igramo. Ana i Jelena su mi bile uzori kada sam bila mala, uz Novaka, Viktora i Janka. U turniru sam s Novakom, to je lepo - zaključuje Olga.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)
Kultura

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)

U prepunoj sali Kolarčeve zadužbine u Beogradu, sinoć je predstavljena knjiga "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" autora prof. Dragoslava Ćetkovića u izdanju Obeležja plus i Fondacije Braća Karić a u prisustvu Njegovog Preosveštenstva Episkopa novobrdskog g. Ilariona, vikara Patrijarha srpskog g. Porfirija, mnogobrojnih uglednih zvanica, predstavnika srpskih kulturnih i javnih institucija, predstavnika medija i znamenitih građana Kosova i Metohije.

05.10.2024

14:12

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija