• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

02.06.2023

18:54

NOVAK SAVLADAO ŽILAVOG ŠPANCA I NEPRISTOJNU PUBLIKU! Nije bilo lako danas Đokoviću, ALI JOŠ JEDNOM JE DOKAZAO KOLIKO VREDI!

Tanjug/AP

Tenis

NOVAK SAVLADAO ŽILAVOG ŠPANCA I NEPRISTOJNU PUBLIKU! Nije bilo lako danas Đokoviću, ALI JOŠ JEDNOM JE DOKAZAO KOLIKO VREDI!

Podeli vest

Srpski teniser Novak Đoković pobedio je Alehandra Davidoviča-Fokinu u trećem kolu Rolan Garosa rezultatom 7:6, 7:6, 6:2.


Nije Novak najbolje počeo ovaj meč. Davidovič-Fokina mu je jasno dao do znanja da nije došao u Pariz da izgubi.

Prvi je napravio Španac napravio brejk na meču, ipak nije posustajao Novak i brzo je stigao do izjednačenja.

Gledali smo fantastičnu razmenu udaraca sa obe strane, Davidovič-Fokina ni u jednom momentu nije pokazivao respket za iskunsijeg protivnika.

Ta njegova upornost ga je dovela do novog brejka posle kojeg je poveo sa 6:5, međutim odmah mu je Novak uzvratio istom merom.

Foto: EPA-EFE/TERESA SUAREZ

Sudbina ovog seta odlučena je u taj-brejku gde je skoncetrisaniji  bio Novak Đoković nakon 90 minuta igre u prvom setu.

U drugom setu je nastavljena borba ova tenisera, Davidovič-Fokina je na početku pokazao da nije odustao.

Odmah je napravio brejk, a Đoković je uspeo brzo da mu vrati istom merom. Ponovo je Španac oduzeo servis Novaku za 3:2, a onda je ponovo usledio Srbinov povratak.

Do novog brejka Davidovič-Fokina pri rezultatu 4:4, ali opet smo gledali identični scenario kao i u prethodnim situacijama.

Foto: EPA-EFE/TERESA SUAREZ

Dok je bio bitku, Novak je i ratovao sa publikom čiji jedan deo je bio izričito protiv njega, a u jednom momentu mogle su se čuti i psovke našeg tenisera.

Imao je set loptu, Španac prilikom rezultata 6:5, ipak uspeo je to Đoković da spasi i odvode meč u taj-brejk.

Ništa manje nije bilo uzbudljivo u taj-brejku, prvo je vodio Novak, pa zati Fokina, ali set je ponovo otišao u Đokovićevu korist.

Foto: Tanjug/AP

Prilikom slavlja našeg asa, publika je ponovo počela da negoduje, a njihov "rat" se nastavio kada je Novak zatražio medicinski tajm-aut.

Publika je za to vreme skandirala protiv našeg asa, dok se on smejao i aplaudirao im.

Kao da je to dalo vetar u leđa Novaku, pošto je odmah pri početku trećeg seta stigao do brejka i tako je prvi stekao brejk prednosti na ovom meču.

Priliko rezulata 3:1 za Novaka, Davidovič-Fokina je imao nezgodan pad, a Novak mu je odmah pritrčao da mu pomogne.

 

 

Doneo je Novak svom rivalu peškir i led, a meč je nakon toga vrlo brzo nastavljen.

Pored toga, nastavljen je i Novakov "rat" s publikom koja je celo vreme bila protiv njega, dok im se on celo vreme smejao.

 

 

Ipak, to ga nije poremetilo da dođe do novog trijumfa i vredne pobede na Rolan Garosu koja ga je plasirala u četvrtu rundu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija