• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.06.2023

15:35 >> 12:48

PRITERALO GA! Australijanac pitao sudiju da mokri na terenu!

AP PHOTO

Tenis

PRITERALO GA! Australijanac pitao sudiju da mokri na terenu!

Podeli vest

Australijski teniser Tanasi Kokinakis je, nakon što mu je odbijena molba za pauzu i odlazak u toalet, upitao sudiju da li želi da se izmokri na terenu.

Rolan Garos je ovih dana glavni sportski događaj, što zbog senzacija i gubljenja favorita, dobrih poteza ili ovakvih ispada njegovih aktera.

Kokinakis je igrao svoj meč sa Karenom Hačanovim i zatražio je kratkotrajnu pauzu kako bi otišao u toalet nakon drugog seta.

 

 

Sudija meča Katarina Radvan odbila je zahtev australijanca na šta je ovaj, vidno iznerviran, počeo raspravu sa Poljakinjom.

- Sve što tražim je da odem da pi*am. Sada mi kažete da imam samo 50 sekundi. Možete li biti realniji i dati mi neko pristojnije vreme. Je*ote, imamo dve pauze za čitav meč. Da li hoćete da pi*am na terenu, da li to hoćete?! - ljutito je govorio Kokinakis koji je na kraju poražen u ovom meču sa 3:1 (6:4, 6:1, 3:6 i 7:6).

Foto: AP PHOTO

Tanasi Kokinakis

Nekadašnja britanska teniserka Laura Robson, koja sada radi kao analitičar za "jurosport", objasnila je zašto je tih 50 sekundi za pauzu malo.

- Morate trčati punim trkom kako biste stigli. Problem je što na tom terenu toaleti nisu blizu kao na Šatrijeu, na primer. Ljut je jer zna da ne može da stigne za to vreme, ali barem se nije desilo na terenu - rekla je Robson.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

(VIDEO) Srbija će ostati razjedinjena dokle god ne definiše šta je njen nacionalni interes! Vučićeva politika vratila je nacionalno dostojanstvo i zato izaziva jake otpore!
Live TV

(VIDEO) Srbija će ostati razjedinjena dokle god ne definiše šta je njen nacionalni interes! Vučićeva politika vratila je nacionalno dostojanstvo i zato izaziva jake otpore!

Despot Stefan Lazarević govorio je da će ljubav sve pobediti. U emisiji "Info veče" govorilo se o nečemu sasvim suprotnom, o mržnji. Mi u našoj zemlji mnogo gradimo, ali smo zanemarili najvažniji hram, a to je čovek. Mržnjom su se bavili umni ljudi kao što su Niče i Dučić, kao i sveti otac Justin Popović koji je rekao da je mržnja smrt duše. Na ovu temu govorili su ministar unutrašnje i spoljne politike Tomislav Momirović i prof. dr Dragoslav Slojević sa Fakulteta organizacionih nauka.

30.06.2024

22:24

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija